Haberler

Adana'da Yolcu Otobüsü, TIR'a Çarptı: 2 Ölü, 12 Yaralı

Güncelleme:

Adana'da sunta yüklü TIR'a arkadan çarpan otobüste, sürücü Hamit Şimşek araçta sıkışarak üniversite öğrencisi Zeynep Dönmez de otobüsün ön camında fırlayarak öldü.

Adana'da saat 05.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Zeytinli Mahallesi'nde D- 400 karayolunda sunta yüklü TIR'a arkadan çarpan otobüste, sürücü 26 yaşındaki Hamit Şimşek araçta sıkışarak üniversite öğrencisi Zeynep Dönmez de otobüsün ön camında fırlayarak hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

TIR'A ARKADAN ÇARPTI

Sivas- Hatay seferi yapan ve içinde yaklaşık 40 yolcunun bulunduğu Hamit Şimşek yönetiminde 58 HD 111 plakalı otobüs, yol üzerindeki bir fabrikaya giriş yapmakta olan Ahmet Avcı yönetimindeki 01 P 2386 plakalı sunta yüklü TIR'a arkadan çarptı. İddiaya göre otobüs şoförü Şimşek'in uyuklaması nedeniyle meydana gelen kazada TIR'ın dorsesindeki suntalar otobüsün ön tarafını parçalayıp etrafa saçılırken, ortalık kan gölüne döndü.

ÜNİVERSİTELİ KIZ CAMDAN FIRLADI

Kazanın haber verilmesiyle olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Ön tarafın hurdaya dönen otobüste sıkışan 2 aylık evli şoför Hamit Şimşek ve ön camdan fırlayıp sonra otobüsün altında kalan Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencisi Zeynep Dönmez'in öldüğü kazada, yaralanan 12 yolcu ise ambulanslarla Adana'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

"FREN SESİ DUYMADIM"

Şoför Hamit Şimşek ve üniversiteli Zeynep Dönmez'in cansız bedenlerini sıkıştığı yerden Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda çıkarabildi. Şimşek ve Dönmez'in cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Otobüsteki bazı yolcular, şoförün uyukladığını ileri sürerken, kazadan yara almadan kurtulan TIR şoförü Ahmet Avcı, "Yolun en sağında, fabrikaya giriş yapmak üzereydim. Hiç fren sesi duymadım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeytinli Seyhan Sivas Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

ac tavuk:

cıft sofor olayı sıkı takıp edılmelı ve otobus gıdıs gelıs cetvelınden ne kadar dınendıgı vs anlasılmalı ve uyumadan dınlenmeden yolacıkılmasına agır cezalar verılmelı

5
0
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ KIRO KÜRT SİBGATULLAH:

AH YAVRUM MAKİNİST AH! YÜCE YARATAN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. ÇOK VEFAKAR ÇALIŞIYORSUNUZ. ŞİMDİ ÖLDÜNÜZ. MEKANIN CENNET, TOPRAĞIN NUR YOLDAŞIN YÜCE YARATAN VE ONUN YÜCE İSLAM PEYGAMBERİ Hz. MUHAMMED s:a:v:OLSUN. GERİDE KALANLARINA YÜCE YARATAN SABIR VE METANET VERSİN SANADA RAHMET VE MERHAMET ETSİN.

3
0
yanıtYanıtla
osman güven:

otobüsete takorafa ehliyet değil parmak izi sistemi kullanmak gerek

1
2
yanıtYanıtla
eliff.mobilWeb@haberler.com:

Dikkatsizlik belli yazık olmuş ölenlere allah rahmet etsin yaralılara şifalar dilerimm

3
0
yanıtYanıtla
mstf:

işte ben bunun için otobüs yolcuğunu sevmiorum. . Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. . tüm şöförlerimizede burdan selam olsun. .

1
0
yanıtYanıtla
Ferhat ÖlmezmobilWeb@haberler.com:

ALLAH RAHMET EYLESİN HAMİT BENİM İÇİN CAN CIGER BİR ARKADAŞ OLARAK KALACAK MEKANI CENNET OLSUN RABBİM AİLESİNE SABIR İHSAN EYLESİN

1
0
yanıtYanıtla
kaan koc:

hamıtt gardaşımm mekanın cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
21 bela diyarbakır:

aboow yine adana!!!

0
0
yanıtYanıtla
talip düzarduçmobilWeb@haberler.com:

Mekanı cennet olsun. ..çok delikanlı ve değerli bir insandı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title