Haberler

Yolcu Otobüsü TIR'a Çarptı: 1 Ölü

Güncelleme:

Konya'nın Ereğli ilçesinde yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu; 1 kişi öldü, 25 kişi de yaralandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 25 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 02. 00 sıralarında Ereğli ilçesi Zengen Mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, İskenderun'dan Ankara'ya gitmekte olan Abdullah Batır(50) idaresindeki 31 N 8278 plakalı yolcu otobüsü aynı şeritte seyir halinde olan Halil Aslan(45) idaresindeki 63 AE 852 plakalı mısır yüklü TIR'a belirlenemeyen bir nedenle arkadan çarptı.

Çarpma sonrası orta refüjü aşan otobüs takla atarak karşı şeride geçti. Kazada 1 yolcu hayatını kaybederken 25 yolcuda yaralandı. Yaralıların bir bölümü kendi çabalarıyla otobüsten çıkmayı başarırken diğer yaralılar ise itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından dışarı çıkartıldı.

Olay yerine çevre il ve ilçelerden çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Zengen Ereğli Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title