Haberler

Kayseri'de Yolcu Otobüsü ile Uyuşturucu Sevkiyatına Polis Engeli

Güncelleme:

Kayseri'de, Narkotik ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, yolcu otobüsünde spor çanta içerisinde 4 kilo 270 gram esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Narkotik ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Batman-Adana seferini yapan bir yolcu otobüsünde arama yapıldığı öğrenildi. Yapılan aramalarda Narkotik köpeğinin tepki vermesi sonucunda bir spor çantada arama yapıldığı ve çanta içinden 4 kilo 270 gram esrar maddesi ele geçirildiği kaydedildi.

Yetkililer, çantanın sahibi olan Y.E.'nin yakalanarak gözaltına alındığını, hakkında yapılan soruşturma sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklandığını bildirdi.

Tacettinveli Mahallesi'nde yapılan bir başka çalışmada ise, A.S. isimli şahsın 8 gram esrar maddesi ile birlikte yakalandığı, oturduğu yerin yanında bulunan beyaz poşetin içerisinde ise 93 gram esrar maddesinin ele geçirildiği bildirildi.

Gözaltına alınan A.S.'nin uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title