Haberler

Yolcu Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 16 Yaralı

Güncelleme:

Kayseri-Ankara kara yolunda yolcu otobüsüne kamyonun arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 16 kişi yaralandı.

Kayseri-Ankara kara yolu girişi Kuzey Çevre Yolu'nda saat 04.00 sıralarında meydana gelen kazada; arızalanarak güvenlik şeridinde bekleyen F.Ö.'nün sürücüsü olduğu 16 KK 392 plakalı yolcu otobüsüne sürücüsü öğrenilemeyen 19 HA 899 plakalı kamyon arkadan çarptı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve arama kurtarma ekibi sevk edildi.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ SIKIŞTIĞI YERDEN ÇIKARILDI

Kazada kamyon sürücüsü ile otobüste bulunan 15 yolcu yaralanırken, kamyon sürücüsü arama kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazada yaralananlar kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

YARALILARIN ÇOĞU SURİYE UYRUKLU

Yaralıların çoğunluğunun çocuk ve Suriye uyruklu olduğu öğrenildi. Polis, yol üzerinde güvenlik önlemi alırken, otobüsteki diğer yolcular da çalışmaları izledi. Kazada yara almadan kurtulan yolcular, yaklaşık 1 saat beklemenin ardından başka bir otobüs ile kaza yerinden uzaklaştırıldı.



Yolda ulaşım kontrollü olarak sağlanırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kayseri Suriye Yaşam Haberler

500

Yorumlar (5)

kaptan:

amcasi sagolsun recep getirdi hepsini bakalim sonumuz ne olacak

6
3
yanıtYanıtla
fakir:

tüm ticari araçlara kaskolu araçlara ve ehliyet sınavında kullanılan araçlara iç ve dış kamera zorunluluğu getirilmeli. trafik polisinin bunu alıp kopyalama yetkisi ve delil ve ceza tutanağına esas belge olarak kullanması gerekir.

4
0
yanıtYanıtla
kazazede:

bende araçtaydım kayseri otogardan hareket eden otobüs kayseri çıkışında nuh naci yazgan üniversitesi yakınlarında arıza yaptı. Bir buçuk saatten fazla arızayı bekledik. O arada kamyon arkadan çarptı ve otobüsü sürükledi. Şarampole az kalmıştı şükür şarampole yuvarlnamadı hepimiz içindeydik çünkü. ayrıca balıkesir ne alaka, araç şanlıurfadan kalkmış samsuna gidiyordu.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

otobüsün balıkesirle alakası yok

0
0
yanıtYanıtla
yine kamil koç mu???:

yine kamil koç mu???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title