Haberler

Yolcu ile Hostes Arasında Alkol Tartışması

Güncelleme:

Erkek yolcu hostese "Allah'a daha yakınız, uçağı düşüreceksiniz" deyince hostes de yolcuya "Allah her yerde. Sizinle tartışamam" dedi.

Onur Air'in geçtiğimiz salı günü İstanbul- Malatya seferini yapan saat 10.20 uçağında bir yolcuyla kabin ekibi ve diğer yolcular arasında 'alkol' nedeniyle tartışma yaşandı.

"MÜSLÜMAN DEĞİL MİSİNİZ?"

Uçak havalandıktan kısa süre sonra hostes tarafından yolculara "Alkollü ve alkolsüz içecek satışı başlamıştır" anonsu yapıldı. Anonsun ardından servise başlayan hostesler ile 40 yaşlarındaki erkek bir yolcu arasında tartışma çıktı. Erkek yolcu yanına giden kadın hostese "Müslüman değil misiniz? Niye alkol servisi yapıyorsunuz?" diye tepki gösterdi.

HOSTES: ALLAH HER YERDE SİZİNLE TARTIŞMAM

Türkiye'nin Müslüman bir ülke olduğunu söyleyen yolcu, "Allah'a daha yakınız, uçağı düşüreceksiniz" dedi. Bunun üzerine hostes ise yolcuya "Allah her yerde. Sizinle tartışamam" cevabını verdi.

Bu polemiğin ardındansa erkek yolcu kendisine tepki gösteren diğer yolcularla da tartışmaya başladı. Olay kabin ekibi tarafından kaptan pilota iletildi. Yolcu hakkında uçaktan indikten sonra bir işlem yapılmadığı öğrenildi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Onur Air Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Prison Break 6. Sezon tanıtımı fake mi? Prison Break 6. Sezonu yayınlanacak mı? Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler?
500

Yorumlar (10)

vatandaş:

Ben de alkol kullanmam ama alkol alandan da banane, Allah doğruyu yanlışı göstermiş şükür akıl da vermiş irade de, sen kendinden mesulsun amca

29
5
yanıtYanıtla
mal düşmanı:

o yolcunun basınçtan dolayı beyni sulanmış galiba. tam bir malötesi

20
12
yanıtYanıtla
niyazi:

ACİLEN ''HELAL HAVA YOLLARI'' KURULMALI.

17
14
yanıtYanıtla
Almanyali_66:

Hic de abez deyil. Varmisin idaaya ne rabet görecegini ?

yanıt0
yanıt0
traş:

uçaklara müsait bir yerde inecek var sistemi istiyoruz :)

10
1
yanıtYanıtla
Birader:

Korkmana gerek yok! Baskalarinin gunahi sana sircamaz! Ama yok emin degilim diyorsan gidip tek basina bir magarada yasayabilirsin.

8
0
yanıtYanıtla
anlayana:

dinde zorlama yokmuş hadilan vardır eğer sen karaköydeki gibi mekteplerin sayısını çoğaltırsan ahlaksızlığı ve islamın haram kıldığı şeylerin tekel bayilerin gazino pavyonların sayısını çoğaltırsan kapalı ve 5 vakit namzını kılanların dahi ahlakını bozarda bu bozuk düzene ayak uydutturursan şahsen ben zorlama yaparım ama sanada gel zorla müslüman ol demem istersen hristiyan ol ama kuranın emrettiği müslüman olursan bu senin ahiret hayatın için iyidir teklif var ısrar yok sizde müslümanların hayatlarına saygı gözterin din insan sağlığına zararlı olan herşeyi haram kılmıştır bukadar basittir ama bana elli tane yazı yazdırıyorsunuz yinede bazılarınız anlamaz

4
2
yanıtYanıtla
Koro:

kus beyinlisin sen

yanıt0
yanıt0
anlayana:

müslüman olmak çok basit kelimeye şahadet olay bitti usta nediyorsun sen herşey serbest sana göre tabiki allaha havalesin blader

yanıt0
yanıt0
Senden baska müslümanyokmu:

O dangalak bütün ucaklarda icki satildigini bilmiyormuda bilebile ucaga biniyor. Birde sanane elalemin ickisinden isine gelmiyorsa bin arabaya gideceyin yere öyle git yada özel ucak kirala koskocaman ucak firmasi senin keyfinle hareket etmeyecek heralde yoba

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title