Haberler

Yolcu Gibi Davranan Trafik Polisleri Denetimde

Kars'ta görevli trafik polisleri, yolcu gibi davranarak bindikleri şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık yapan otobüs ve minibüslerde denetim yaptı.

Kars'ta görevli trafik polisleri, yolcu gibi davranarak bindikleri şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık yapan otobüs ve minibüslerde denetim yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Emniyet Genel Müdürlüğünün (EGM) "toplu taşıma araçları ve şehirlerarası yolcu otobüslerinde sivil trafik polisleri tarafından denetim yapılması" yönündeki talimatının ardından denetimlere başladı.

Toplu taşıma araçlarının denetlenmesi ve kural ihlallerinin azaltılması amacıyla "yolcu gibi" davranarak şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık yapan otobüs ve minibüslere binen sivil trafik polisleri, sürücüleri sıkı denetime aldı.

Kural ihlali yapan sürücülere kendilerini tanıtan sivil trafik ekipleri, resmi ekiplerin bulunduğu bölgede aracı durdurarak, sürücü ve yolcuları bilgilendirdikten sonra cezai işlem uyguladı.

Kentteki Paşaçayır-Sanayi güzergahında çalışan bir minibüse binen sivil trafik polisi de sürücünün kural ihlali yaptığını cep telefonu aracılığıyla resmi ekiplere bildirdi.

Minibüsün geçeceği güzergahta kontrol noktası oluşturan ekipler, sivil polisin bulunduğu minibüsü durdurdu. Trafik ekipleri, fazla yolcu aldığı, telefonla konuştuğu ve dolmuş durakları haricinde yolcu indirip bindirdiği için sürücüye 265 lira ceza kesti.

Kaynak: AA / Güncel

Kars Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title