Haberler

Yolanthe'ye "Öpüşür müsün, Sevişir Misin" Sorusu

Güncelleme:

Galatasaraylı Wesley Sneijder'in oyuncu, model, tasarımcı eşi Yolanthe Cabau, Hürriyet gazetesine çok özel açıklamalar yaptı. Eşinin transfer iddiaları hakkında konuşan Cabau, aldıkları yeni kararı açıkladı: Benim hiçbir etkim yok. Transfer konusunu sadece sorarsa söylerim. Artık üç haftadan daha uzun süre birbirimizden kesinlikle ayrı kalmayacağız.

Türkiye'de geçirdiğiniz iki yılı nasıl özetlersiniz?

- Burada zaman çabuk geçiyor. Aynı zamanda çok da güzel...

Wesley'le yaşadığınız aşk ülkenizdeki oyunculuk kariyerinizi bıraktıracak kadar büyük mü?

- Evet. Wesley'e duyduğum aşk çok büyük. Ama hâlâ Hollanda'da oyunculuk kariyerime devam ediyorum.

Wesley'le evlenmeden önce futbolcuları seksi bulan kadınlardan mıydınız?

- Hayır tam tersiydi.

Sizi televizyon dizisinde oynarken görüyor. Ardından sürekli telefonla aramaya başlıyor. Bir adam telefonda bir kadını kendine nasıl âşık eder?

- Karakteri olması gerekiyor. Tabii ne zaman, ne için aradığı da çok önemli.

Peki karşılaşma anı?

- Kelebekler, kelebekler...

Wesley'de neyi çekici buldunuz?

- Her şeyini...Çok kaçamak cevap oldu...

- Gözleri ve karakteri diyeyim.

Hayran olduğunuz 'karakteri' nasıl anlatırsınız?

- Çok temiz kalpli, komik... Espri yapmayı da çok seviyor.

Romantizm?

- Özel günleri asla kaçırmaz. Mutlaka elinde çiçek veya hediyelerle gelir.

En romantik hareketi neydi?

- Evlilik teklifi. Ağzınızdan zorla laf alınıyor... Hadi anlatın biraz...

- Bütün arkadaşlarımız ve sevdiklerimizle Dubai'de bir tatil planladı. Herkese de "Yılbaşında Dubai'ye gidiyoruz" dedi. Uçakta evlilik teklif etti. Özellikle havada bu teklifi yapmak istemiş. Kaybettiğim babama yakın olayım diye. İstanbul'un üzerindeyken evlilik teklifini kabul ettim. İstanbul'u o gün özellikle seçmemişti ama dört sene sonra bir baktık İstanbul'dayız.

Birbirinizi kıskanır mısınız?

- Hayır güvenimiz sonsuz.

Uzun süren kamp süreleri bu aşka sekte vurmuyor mu?

- Tam da bu konuda yeni kararlar aldık.

Nedir o kararlar?

- Artık üç haftadan daha uzun süre birbirimizden kesinlikle ayrı kalmayacağız.

Uzun kamp sürecinden sonra Wesley'i nasıl sürprizler bekliyor?

- Bazen iki hafta evde olmuyor. Öyle zamanlarda döndüğünde beni güzel bulsun diye özellikle hazırlanıyorum. Ona güzel görünmeyi ve onun için hazırlanmayı seviyorum. Bakımlı olmaya çalışıyorum.

Çocuk istiyor musunuz?

- Evet istiyorum.

Geçen günlerde ikinci kez tüp bebek denediniz. Ama olmadı.

Bu süreç sizi nasıl etkiledi?

-Bu haberleri nereden duyuyorsunuz bilmiyorum.

Gazetelerden...

-Acelemiz yok ama inşallah bir gün olacak. Allah ne zaman verirse.Wesley'nin bir oğlu var.

Onunla ilişkiniz nasıl?

-Çok iyi anlaşıyoruz. İstanbul'a da sık geliyor. O da futbolu çok seviyor. Hatta Wesley buradaki evimizin terasına futbol oynayabilmeleri için bir alan yaptırdı.Tasarım, oyunculuk ve fotomodellik yapıyorsunuz...

Bir kartvizitiniz olsa önce hangisini yazdırırsınız?

- Dört sene önce İtalya'da tasarıma hobi olarak başladım. Zamanla işim marka oldu. Ama sonuçta küçük yaştan beri oyuncuyum ve öyle yazdırırım.

Evlendikten sonra "Öpüşmem, sevişmem" gibi kurallar koydunuz mu?

- Hayır. Oyunculuk benim mesleğim. Eşimle bu konuya profesyonel bakıyoruz.

Film için dövüş dersleri almışsınız...

- Evet. Gökhan Saki'den. Çok yakın bir arkadaşımız. Beraber birkaç çalışma yaptık. Karakterim Suzan, Türkiye'de yaşayan bir Amerikalı. Babası Adanalı, annesi Amerikalı. Polis Akademisi'nde dövüş dersi veriyorumFilmde Mehmet Ali Erbil'le oynuyorsunuz. Onun bel altı esprileri meşhurdur.

Çekimler sırasında öğrendiğiniz en ağır küfür oldu mu?

- Evet ondan çok küfür öğrendim. Ama burada söylemeyeyim!

Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraflarınızı sık sık görüyoruz. Nasıl bir ilişkiniz var?

-Kıvanç bizim çok iyi arkadaşımız. Onu ailecek çok seviyoruz.Türk halkı sizi çok sevdi.

Bunun sebebi İspanyol genleriniz olabilir mi?

- İspanyollar da Türkler gibi çok sıcakkanlı. Bu yüzden Türklerle iyi anlaşıyor olabilirim.

'Milli Yenge' sıfatından memnun musunuz?

- Elbette. Gurur duyuyorum. Sosyal medyada artık Wesley'e 'enişte' demeye başladılar.Eşinizin transfer olma ihtimalinden rahatsız olduğunuz ve Türkiye'de kalmak istediğiniz yazıldı.

Wesley'nin kararlarında ne kadar etkiniz var?

- Wesley kararlarını kendi veriyor. Benim hiçbir etkim yok. Sadece sorarsa söylerim. Ama ikimiz de Türkiye'yi çok seviyoruz. Seksi olmak, kendin olmak demek. Sadece kendin ol yeter. Güzellik hayattaki en önemli şey değil ama iyi görünmeyi seviyorum. Bakımlı bir kadınım. Güzellik sırlarımı, tavsiyelerimi paylaştığım bir de internet sitem var. Oyuncuların "Biz kalabalık ailede büyüdük" geyikleri Yolanthe Cabau'nun ailesine bakınca solda sıfır kalıyor. Onlar sekiz kız, beş erkek; tam 13 kardeş. Annesiyle babasının anlaşmazlığı ayrılıkla sonlanmış. Annesi yedi kardeşini alarak vatandaşı olduğu Hollanda'nın yolunu tutmuş. Cabau "Biz annemle Hollanda'da yaşadık. Babam İbiza'da" diye anlattı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Wesley Sneijder İstanbul Hollanda Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı!
500

Yorumlar (31)

eski gelenekleri bırakın:

Eskiden zina diye bir suçun olması babalık mevzusundan dolayıdır. Çocuğun babasının mutlaka bilinmesi gerekiyordu eski devlet ve toplum sistemlerinde. Ancak Roma imparatorluğu, Hun imparatorluğu, Moğollar, Çin gibi imparatorluklarda babalık kavramı olmazsa olmaz değildi. Özellikle Türklerde kız kaçırılırdı, kaçırma sırasında hamile imiş değilmiş önemli değildi. Moğollarda da bu böyledir. Hunlarda da. Roma da ise kadınların hakim olduğu bir yapı vardı. Kadının arzusuna göre gidiliyordu. Yani kıçınızdan suç ve ahlak uydurmayın. Zina, babalık belli olsun diye uydurulmuş bir ölümcül suçtur. Ahlakla alakası yoktur. Bir kadın fahişe olmak istemez. Hiçbir kadın istemez. Kadınlar, hangi erkeğin üreme şansına sahip olacağına hangisinin olmayacağına karar vermelidir. Doğada bu böyle. Kadınların erkeğini seçtiği toplumlar bu yüzden ileridir. Bu yüzden gelişmiştir. Geri kafalılar.

6
29
yanıtYanıtla
earned not given:

Kadini guzellestiren ve yucelten iffettir. hamdolsun biz iffete ''profesyonel'' bakmayan bir medeniyetin cocuklariyiz.

22
5
yanıtYanıtla
lefff:

buna yenge diyem mantığıda sorgulamak lzım

22
1
yanıtYanıtla
Hemal seyfomobilWeb@haberler.com:

Bu kadin cagdas layik bir kemalisdir noral onlra

13
8
yanıtYanıtla
göktug alp:

''zaza lice''sen kendi soyuna sopuna bi bak varsa, bulursan. Ama hamdolsun soy sopsa Türk Milleti dünyada bir numaradır. Zira bizim sadece 4000 yıllık yazılı tarhimiz var. Senin gibi it soyundan gelmedik.

15
5
yanıtYanıtla
cimbomm:

bu çirkin kadın öyle sahneler olmasa dayanamaz hiç sevmem kendisini hollandada hiç tanınmıyordu bile burda tanımaya başladık

14
6
yanıtYanıtla
gs:

bence bi adam eşini gerçekten seviyorsa onun böyle sahnelerde oynamasını istemez kıskanır ama sneijderde böyle bir şey yok

16
3
yanıtYanıtla
ferhat:

Geniş çok geniş bunlar canımmm

16
3
yanıtYanıtla
halilcin:

karı musluman degılkı sevişirde opüşürde başkası ile bizim müslğman görunumluler yapıyor bunu zaten

14
3
yanıtYanıtla
Tony Mobil-IOS:

Orta dogu hatunlar görsün awrat nsl olur

6
11
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title