Haberler

14 Yaşındaki Sezgin'e Çarpıp Öldürdü, Kaçtı

Güncelleme:

Sakarya'nın Erenler ilçesinde oynadığı topun peşinden yola koşan Sezgin Bulut'a otomobil çarptı. Kazadan sonra kaçan sürücü 1 gün sonra yakalandı.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde arkadaşlarıyla oynadığı topun peşinden yola koşan 14 yaşındaki Sezgin Bulut, bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kazadan sonra kaçan sürücü, bir gün sonra yakalanarak gözaltına alındı.

YOLA KAÇAN TOPU ALACAKTI, OTOMOBİL ÇARPTI

Olay önceki gün akşam saatlerinde meydana geldi. Sezgin Bulut, arkadaşlarıyla oynarken yola kaçan topu almaya gitti. Bu sırada bir otomobil yola çıkan gence çarptı. Olay yerine gelen 112 ambulansında ilk müdahalesi yapılan Sezgin Bulut, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.



KAÇAN SÜRÜCÜ 1 GÜN SONRA GÖZALTINA ALINDI

Polis, kaza sonrası kaçan sürüyü yakalamak için mobese kayıtlarından aracın 54 B 0105 plakalı otomobil olduğunu tespit etti. Otomobili terk edilmiş olarak bulan ve bir firmadan kiralandığını belirleyen polis, sürücünün 35 yaşındaki A.D. olduğunu tespit etti. A.D. bir gün sonra polis tarafından gözaltına alındı. A.D.'nin verdiği ifadede korktuğu için kaçtığını söylediği öğrenilirken, kazada ölen Sezgin Bulut da olaydan bir gün sonra toprağa verildi. 

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erenler Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

kurtulusk70@mynet.com:

sehir icinde 50 km hizla gideceksin kacan bir topun ardindan cocuk gelecegini hesap edeceksin kaldirimda cocuk görünce ayagin frende olacak direksiyona gecince söför olunmuyor malesef.....ne Kadar hizlida gitsen kazanacagin Zaman yarim Saat bile yok degdi mi simdi

5
0
yanıtYanıtla
KATLANMAK ZORUNDAMIYIZgelin54@hotmail.com:

Yeter artıkkk şişdimm iyicee.. ALLAHIM FELAKET GÜNÜMÜ BU GÜN ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title