Haberler

Yola Döşenen Patlayıcıların İmha Görüntüleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Patlayıcının imha edilmesi Diyarbakır'da terör operasyonları Diyarbakır'da huzur ve güvenliğin sağlanması için terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda, sıcak temasın yanı sıra havadan keşif yapılarak terör örgütü hedeflerinin ve mensuplarının etkisiz hale getirildiği bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Patlayıcının imha edilmesi Diyarbakır'da terör operasyonları Diyarbakır'da huzur ve güvenliğin sağlanması için terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda, sıcak temasın yanı sıra havadan keşif yapılarak terör örgütü hedeflerinin ve mensuplarının etkisiz hale getirildiği bildirildi.Valilikten yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü eylemlerinin vatandaşların ekonomik, sosyal faaliyetlerini yürütmekte ve seyahat etme haklarını kullanmalarını olumsuz etkilediği belirtildi.Açıklamada, "Diyarbakır-Bingöl karayolu üzerinde açılan hendek ve engeller, vatandaşların zarar görmeden seyahat etmelerini sağlamak amacıyla 18 Ağustos tarihinden itibaren kaldırılmaya başlanılmıştır. Bu kapsamda, söz konusu yol üzerinde bulunan 20 hendek ve engel kapatılmış, bölgede eş zamanlı yürütülen çalışmalarda 4 noktada tespit edilen mayın ve el yapımı patlayıcılar imha edilerek, yol güzergahı vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmeleri maksadıyla 25 Ağustos tarihinde tekrar trafiğe açılmıştır" denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title