Haberler

Yola Çıkan Köpek Kazaya Neden Oldu: 3 Yaralı

Tokat’ta köpeğe çarpmamak isteyen sürücünün kullandığı aracın yoldan çıkarak direğe çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Tokat'ta köpeğe çarpmamak isteyen sürücünün kullandığı aracın yoldan çıkarak direğe çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Tokat- Sivas Karayolu Saklıbahçe yakınlarında yola çıkan köpek kazaya neden oldu. 60 KS 496 plakalı otomobille Sivas istikametine seyir halinde olan Mustafa Çağlar (38) yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı şeride geçerek kaldırımdaki direğe çarparak duran otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, eşi Fatma Çağlar (31) ile kızları Sudenur (11) İlayda (8) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulansla Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Kaza esnasında diğer yönden başka bir aracın gelmemesi ve kaldırımda yayanın bulunmaması ise olası bir faciayı önledi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sivas Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title