Haberler

Nusaybin'de Yol Kesen PKK'lılar Polise Ses Bombası Attı

Güncelleme:

Mardin'in Nusaybin ilçesinde yolu kapatıp MOBESE kameralarını kıran PKK'nın gençlik yapılanması, polise ses bombası, molotof ve havai fişek attı.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde yolu kapatıp MOBESE kameralarını kıran PKK'nın gençlik yapılanması polise ses bombası, molotof ve havai fişek attı. Şarapnel parçalarının isabet ettiği 1 başkomiser, 1 polis olmak üzere 2 güvenlik görevlisi yaralandı.

Nusaybin'in Abdulkadirpaşa Mahallesi Şirin Bulvarı üzerinde toplanan PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri yolu trafiğe kapatıp, MOBESE kameralarını kırdı. Grup, olay yerine gelen polis ekiplerine de ses bombası, molotof ve havai fişek attı. Olaylarda ses bombalarının şarapnel parçalarının isabet ettiği 1 başkomiser ile 1 polis memuru olmak üzere 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralı polisler Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olaylar sırasında atılan molotofun isabet ettiği TOMA aracı alev aldı. Yanan araç yine TOMA'ların müdahalesiyle söndürüldü.

Polis yolu kapatan YDG-H'lileri gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale edip dağıttı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne yaklaşık 200 metre mesafede meydana gelen olaylarda kullanılan gaz bombası rüzgarla beraber hastane önünde de etkili oldu. Hastaneye giden aralarında hamile kadın ve çocukların da bulunduğu vatandaşlar gazdan etkilendi. - Nusaybin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title