Haberler

Yoksulun Umudu Kızılay

Türk Kızılay'ı Ergani Şubesi, ramazan ayında da yoksulun umudu oldu.

Türk Kızılay'ı Ergani Şubesi, ramazan ayında da yoksulun umudu oldu.

Kızılay Derneği Şube Başkanı Süleyman Aslan, yaptığı açıklamada, ramazan ayının bereketli ve manevi atmosferi yoğun bir ay olduğunu ifade ederek, "Kızılay Ergani Şubesi olarak yıl boyunca yardım faaliyetlerimiz devam ediyor. Ramazan ayında bu faaliyetlere daha fazla yoğunluk ve önem veriyoruz." dedi.

Ramazan ayı nedeni ile fakir ve yardıma muhtaç ailelere yapılan yardım faaliyetlerini onları incitmeden gerçekleştirmeye gayret gösterdiklerini vurgulayan Aslan, şöyle konuştu:

"İlçede durumları daha önceden tespit edilen yaklaşık 200 kişiye ramazan öncesinde gıda paketi, 500 para kart yardım çeki dağıttık. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi 200 vatandaşlarımıza gıda, 10 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye, 300 kişiye giyim ve 150 kişiye alışveriş kartı dağıttık. Yardımlarımız ramazan boyunca devam edecek. Mübarek ramazan ayında ihtiyacı olana bir nebze olsun katkı sunabildikse Rabbimize şükürler olsun. Toplumsal sosyal dengenin bozulmaması için bu yardımların önemi çok büyük." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Aslan Kızılay Ergani Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title