Haberler

YÖK'ten Seçim Talebi: 5-9 Haziran'a Ders veya Sınav Koymayın

Güncelleme:

YÖK, 2015 Genel seçimleri nedeniyle 5-9 Haziran tarihleri arasında üniversitelerden ders ve sınav tarihlerinde değişiklik yapılmasını istedi.

Türkiye önümüzdeki hafta sonu milletvekili seçimleri için sandık başına gidiyor. Üniversitelilerin rahat oy kullanabilmeleri için harekete geçen Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK), üniversitelerden 5-9 Haziran tarihleri arasında üniversitelerden ders ve sınav tarihlerinde değişiklik yapılmasını istedi.

"5-9 HAZİRAN'A DERS VEYA SINAV KOYMAYIN"

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 7 Haziran genel seçimleri sebebiyle üniversitelere 5-9 Haziran tarihleri arasına sınav koymama çağrısı yaptı. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, Bütünleme Tarihlerine İlişkin bir duyuru yayınladı. Duyuruda, "Öğrencilerin kendi memleketlerinde anayasal ve demokratik seçime katılma haklarını kullanabilmeleri için 5-9 Haziran 2015 günlerinde ders veya sınav konulmaması, konulmuşsa sınav takviminin değiştirilmesi hususunda gereğini rica ederim" denildi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

kayserili:

benim oyum en çok yetim malı yiyene, çünkü bu millet zulmü hakediyor. . . akp ye oy atacam ki milleti donuna kadar soysun vergi alsın, aç bıraksın, gebertsin. madem millet kendini düşünmüyor. . ben de millet gibi akp ye oy atacam. . . ağzımıza etsin. . . altta kalanın canı çıksın

23
13
yanıtYanıtla
NBCMobil-IOS:

Bu ne demek şimdi bizim de kendimizce planlarımız var, seçim tarihi yeni mi belli oldu şunu önceden düşünemiyorlar mı ? Ben ekstradan 10 gün okuduğum şehirde mi bekleyeceğim buda 150-200 lira fazladan masraf demek biz burda su içerek karnımızı doyurup, ateş yakıp aydınlanmıyoruz ayıptır ya zaten öğrencilerin çoğu gidemeyecek maddi durumdan ötürü saçma sapan iş yapıyorlar !!

19
3
yanıtYanıtla
tarafsız insan:

kılıçdaroğlu ssk yı batırdığı gibi türkiyeyide batırır hemde iktardaolduğu ilk yılda batırır

3
16
yanıtYanıtla
diyarbakır Hdp li ilyasMobil-IOS:

oylar hdp ye demirtaş adam gibi adam

7
11
yanıtYanıtla
MuratMobil-ANDROID:

oylar ak partiye bu kadar csmur atilmaz ya meyve veren agac taslanir

1
17
yanıtYanıtla
HAKMobil-IOS:

Oylar AKP başka çare yok

4
12
yanıtYanıtla
İbrahimmobilWeb@haberler.com:

Bunu önceden düşünseler ona göre plan yapılırdı. Son dakika değişikliğine gerek yok. İsteyen oy kullanmak için gereğini yaptı zaten. .

13
1
yanıtYanıtla
İnsan:

Yani eğitim meğitim önemli değil

12
2
yanıtYanıtla
Gürkan:

sınav tarihleri dün mü belli oldu ! Yumurta tam ucuna gelmiş saçma sapan iş yapıyosunuz !

12
1
yanıtYanıtla
DostMobil-IOS:

Bu kadar akp eleştiren miletiz çünkü akp er şeyi verddi bu milete bundan 13 seneyi hiç düşündünüz mü çünkü o dönemi düşündünüzmü isterseniz bi şimdiyi süşünün bi de edki düşünü?????

3
10
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title