Haberler

Yok Böyle Anne!

Güncelleme:

Ay Yapım imzalı, başrollerini Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un paylaştığı "Bu Şehir Arkandan Gelecek'te Ali (Kerem Bürsin) ve anne dediği Rauf'un ilişkisi çok konuşuluyor. Dizide usta oyuncu Osman Alkaş'ın hayat verdiği Rauf Anne karakteri ile Ali'nin arasındaki bağ ekran başındaki izleyenlerin ilk günden yüreğini ısıttı.

Dizinin yeni bölümünde; Ali'yi büyüten, hem annelik hem de babalık yapan Rauf 'un olacağı hayati ameliyat Ali'yi derinden sarsarken geçmişinin muhasebesini de yapmasına neden olacak. Merakla beklenen bölümde acaba Ali öz babasının Şahin olduğunu öğrenecek mi?

O ARTIK EVLİ!

Kerem Bürsin'in canlandırdığı Ali karakterinin beklenmeyen bir şekilde Aslı (Nilperi Şahinkaya) ile evlenmesi izleyenleri şoke etti. Tekin'in oyunuyla sınır dışı edilmekten Aslı ile evlenerek kurtulan Ali'nin evliliği yeni gelişmelere neden olacak. Dizinin heyecan dolu bölümünde Ali'nin, Aslı ile evlendiğini öğrenecek olan Derin'in (Leyla Lydia Tuğutlu) Ali ve en yakın arkadaşı Aslı'ya nasıl davranacağı büyük merakla bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gürkan Uygun Osman Alkaş Ay Yapım Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title