Haberler

Yoğun Talep Üzerine Şans Kutusu Yeniden Açılıyor

Forum Gaziantep’in yoğun ilgi gören Şans Kutusu yeniden açılıyor.

Forum Gaziantep'in yoğun ilgi gören Şans Kutusu yeniden açılıyor. Yoğun istek üzerine tekrarlanan kampanya ile Gaziantepliler, birbirinden güzel, binlerce sürpriz hediyenin sahibi olabilecek.

Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep'in yoğun ilgi gören Şans kutusu kampanyası yeniden başladı. Türkiye'de sadece Forum Gaziantep'e özgü olan Şans Kutusu kampanyası ile Gaziantepliler kazanmaya devam edecek. Daha önce de düzenlenen ve büyük ilgi gören kampanya, hafta içi her gün yeniden düzenleniyor.

Kampanyaya katılım

Yıl boyunca hafta içi her gün tekrarlanacak kampanya kapsamında tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, şans kutusuna katılabiliyor. Ziyaretçiler, eğlenceli bir seçimle belirledikleri kutuların içerisinden çıkan birbirinden değerli sürpriz hediyelerin sahibi oluyor.

Gaziantepliler için özel olarak geliştirildi.

Kampanya, Forum Gaziantep tarafından tasarımı ve teknik detayları açısından Gaziantepliler için özel olarak geliştirildi. Farklı kombinasyonlarla yanıp sönen 60 kutulu panelde durdurma butonuna basan ziyaretçiler, butona basıldığında ışık hangi numarada kaldıysa o numaraya tanımlanmış hediyeyi kazanıyor. Özel kampanyada özel hediyeler de yer alırken, her numaranın karşısında ise mutlaka bir hediye yer alıyor. Kampanya süresince her katılımcı, gün içerisinde en fazla bir kez katılım gösterip hediyesini alabiliyor.

Forum Gaziantep yetkilileri, eğlenceli ve kazançlı alışverişin adresi olduklarını belirterek, harcadıkça kazandıran ve alışverişlere değer katan fırsatlar için isteyenlerin hafta içi her gün kampanyaya katılabileceğini belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title