Haberler

Yogisad Başkanı Ayhan Çelik'ten Başbakan Erdoğan'a Destek

Yozgat Genç Sanayiciler ve İşadamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, Başbakan ve 12. Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasında bulunmak üzere Ziraat Bankasında açılan hesaba bin lira bağışta bulundu.

Yozgat Genç Sanayiciler ve İşadamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, Başbakan ve 12. Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasında bulunmak üzere Ziraat Bankasında açılan hesaba bin lira bağışta bulundu.

YOGİSAD ve Yerköy İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Ayhan Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 yıllık hizmetinden sonra cumhurbaşkanlığına adayı olmasının kendilerini onurlandığını belirterek, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıllık başbakanlığında Türkiye için her zaman dik durmuştur. Cumhurbaşkanı olduğunda da yeni bir Türkiye için dik duracağına inandığımızdan Türkiye'nin dünya ülkeleri arasında yer alabilmesi için cumhurbaşkanı olması gerektiğine inanıyoruz. Biz her zaman Başbakanımızın arkasındayız ve destekçisiyiz, bizim yapmış olduğumuz bağışın maddi değeri az da olsa manevi değer bazında önemli olduğunu inanıyoruz. Anadolu tabiri ile 'Çam sakızı çoban armağanı' olarak bu desteği vermekten gurur duyuyorum. Çünkü hiçbir ülkeye bükülmedi bundan sonrada bükülmeyeceğine inandığımızdan dolayı bu kampanyaya katılmış bulunmaktayız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a 10 Ağustos Pazar günü yapılacak 12. Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarılar diliyorum " dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ayhan Çelik Türkiye Yozgat Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

akdağlı:

buda bizim ayhan abimiz zorla siyasete girercek

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title