Haberler

Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlara Phyto Maskeleriyle Acil Bakım

Güncelleme:

Fransız PHYTOSOLBA Laboratuvarları tarafından üretilen saç bakım maskeleri, yıpranan saçları yeniliyor.

Bitkilerle saç bakımı konusunda uzman Fransız PHYTOSOLBA Laboratuvarları tarafından üretilen saç bakım maskeleri, yıpranan saçları yeniliyor. PHYTOKÉRATINE, yıpranmış ve zayıf saçları; PHYTOJOBA, kuru saçları; PHYTOCITRUS boyalı saçları hedef alıyor.

Boyalı saçlar için yeniden yapılandırıcı maske PHYTOCITRUS içeriğindeki yenileyici özelliklere sahip bitki yağlarıyla saç telini derinlemesine besliyor. Doğal asidik özelliğiyle greyfurt ekstresi saç kütikülünü pürüzsüzleştirip saça parlaklık kazandırıyor. Ayrıca serbest radikal karşıtı ve koruyucu özellikleri olan deniz topalağı ekstresi ile zenginleştirilen PHYTOCITRUS, saç renginin yoğunluğunu sabitleyip rengin solmasını engellemeye yardımcı oluyor. Bitki bazlı temizleyici içeriği ile ilk uygulamadan itibaren saç ipeksi yumuşaklığa kavuşuyor.

Hasar görmüş ve yıpranmış saça kaybettiği gücü, yumuşaklığı, parlaklığı ve esnekliği yeniden kazandıran PHYTOKÉRATINE MASKE, bitkisel keratinin gücüne sahip… Bitkisel keratin, saça derinlemesine nüfuz ederek içyapısını yeniden şekillendiriyor. İçerdiği hyaluronik asit sayesinde saç tellerini besleyip dolgunlaştırırken, saçların maksimum nem seviyesini de korumaya destek veriyor, saçın dış tabakasını onararak pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor.

PHYTOJOBA MASKE, silikon içermeyen özel formülüyle kuru saçı anında nemlendirerek besliyor. İçeriğinde jojoba yağı, buğday mikro proteinleri bulunan maske, saça anında parlaklık ve nem kazandırıyor. Ayrıca Güney Afrika esansiyel tatlı portakal yağı ve melekotu tohumu ekstresi saça ışıltılı parlaklık ve canlılık katıyor.

PHYTOJOBA MASKE KURU SAÇLAR İÇİN YOĞUN NEMLENDİRİCİ MASKE, 95 TL
PHYTOKÉRATINE MASKE YIPRANMIŞ VE ZAYIF SAÇLAR İÇİN ONARICI MASKE, 95 TL
PHYTOCITRUS BOYALI SAÇLAR İÇİN YENİDEN YAPILANDIRICI MASKE, 95 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title