Haberler

Yıpranan Bayrak Değiştirildi

Karesi Belediyesi, Kocaavşar Mahallesi'nde belediye binası önünde bulunan eski belediye bayrağı yerine Karesi Belediyesi'nin bayrağını göndere çekti. Ayrıca Işıklar Beldesi'nde bulunan yıpranmış Türk Bayrağı da yenisiyle değiştirildi.

Balıkesir'in Büyükşehir olmasının ardından kurulan Karesi Belediyesi, köyden mahalleye dönüştürülen Kocaavşar Mahallesi ve bu mahalleye bağlı Işıklar Beldesi'nde yıpranan Türk Bayrağı'nı yenisiyle değiştirdi. Işıklar Beldesi sakinleri tarafından daha önce göndere çekilen ancak yıpranan Türk Bayrağı, Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yenilendi. Zabıta ekipleri getirdiği Türk Bayrağı'nı belde sakinlerinden birine teslim etti.

Işıklar Beldesi'nin ardından Kocaavşar Mahallesi'ne de giden Karesi Belediyesi zabıta personeli, Karesi Belediyesi Meclis üyesi Kocaavşarlı İbrahim Tekin ve Kocaavşar Mahalle Muhtarı Özcan Akgün belediye binası önünde bulunan eski 'Kocaavşar Belediyesi'nin bayrağı yerine Karesi Belediyesi'nin bayrağını göndere çekti. Kocaavşar'da üzerinde Karesi Belediyesi'nin logosunun bulunduğu bayrağı göndere çektiklerini, Işıklar Beldesi'nde ise yıpranmış Türk Bayrağı'nı yenisi ile değiştirdiklerini ifade eden Meclis Üyesi İbrahim Tekin, "Vatanımıza, milletimize, Kocaavşarımıza ve belediyemize hayırlı olsun" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Tekin Balıkesir Kocaavşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title