Haberler

    Yine Beşiktaş Yine Fair Play

    Süleyman Seba Sezonu'nda Siyah-Beyazlılar'dan bir örnek davranış daha geldi.

    Süleyman Seba Sezonu'nda her platformda 'Efsane Başkanı'nın adına yakışır "Fair-Play" ruhuyla hareket eden Beşiktaş, dün bir örnek davranışa daha imza attı. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden TFF eski başkanvekili Orhan Saka adına düzenlenen U11 Orhan Saka Turnuvası'nda Dikilitaşspor, Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saray karşılaştı. Beşiktaş Fulya Tesisleri'ndeki ilk maçta Beşiktaş ile F.Bahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 28. dakikasında F.Bahçeli Rojat dizinden sakatlık geçirdi ve acı içinde yerde kaldı.

    Değiştir işareti yaptı


    Maçın hakemi hemen F.Bahçe doktorunu çağırdı… Ama Beşiktaş'ın doktoru, kendi yedek kulübelerine daha yakın olduğu için sahaya girdi ve Rojat'a ilk müdahaleyi yaptı. Tedavinin ardından doktor, Fener kulübesine dönerek "Değiştir" dedi. Rojat'ı kolunun altına alarak dışarıya çıkartan Beşiktaş doktoru, saha kenarında da tedaviye devam etti. F.Bahçe Doktoru da gelerek Rojat'ın son durumuna baktı. Beşiktaş teknik heyetinden Gökalp Şahin ile Semih Sezerli de minik yıldıza kafasını okşayarak destek verdi.

    Haksız penaltıyı atmamışlardı


    Rojat'ın yerine Emre oyuna girdi. Beşiktaş, Emir ve Davuthan'ın golleriyle maçı 2-1 kazandı. Geçtiğimiz dönemlerde de Beşiktaş U19 Takımı Teknik Direktörü Yasin Sülün, Fair-Play örneği sergiledi. Beşiktaş'ın Erciyesspor ile oynadığı maçta Hakem Batuhan Bayar, bir pozisyona "Penaltı" dedi... Ama kararın ağır olduğunu düşünen Yasin Sülün, Eslem Öztürk'ten atışı gole çevirmemesini istedi. Eslem de penaltıyı yavaş bir vuruş ile rakip kalecinin kucağına attı. Bu karşılaşmayı Beşiktaş 3-2 kazandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Süleyman Seba Sezonu Yasin Sülün Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title