Haberler

Yine Aynı Yol Yine Aynı Araç

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Atatürk Bulvarı üzerinde 27 Nisan tarihinde bir yayaya çarpan araç aynı yerde yine bir trafik kazasına neden oldu.

Şanlıurfa'da ölüm yolu olarak adlandırılan Atatürk Bulvarı üzerinde 27 Nisan 2015 tarihinde Sıtkı Çölkesen isimli vatandaşa çarparak, Çölkesen'in ağır yaralanmasına neden olan araç dün yine kaza yaptı. Dünkü kazada yine ağır yaralanan vatandaş olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Son düzenlemelerden sonra adı ölüm yoluna çıkan Atatürk Bulvarı'nda gün geçmiyor ki bir kaza olmasın. Yeni düzenleme yapılan yolda 63 H 0106 plakalı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Belsan firmasına ait 12 nolu Çağdaş Çankaya hattına araç, yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya çarptı. Olay yerinde yaralıya ilk müdahaleyi tıp fakültesi öğrencisi olduğu öğrenilen ismi öğrenilemeyen bir vatandaş yaptı. Ardından kaza yerine gelen sağlık ekipleri bilinci kapalı olan ağır yaralıyı Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

VATANDAŞ YİNE TEPKİLİ

Kaza sonrası birçok vatandaş kısa süre önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yeni yol uygulamasına tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Artık bu yollardan geçemez olduk. Neredeyse burası ölüm yolu olmuş durumda. Yolu kullanırken adeta ölüm korkusu yaşıyoruz. Nereden araç geleceğini bilmiyoruz" şeklinde ifadeler kullandı.

Öte yandan aynı aracın 27 Nisan 2015 tarihinde yine aynı yerde Sıtkı Çölkesen adında bir başka yayaya çarptığı ortaya çıktı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title