Haberler

Yılsonu Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yılsonu müdürler kurulu toplantısı İbn-i Sina Sağlık Meslek Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yılsonu müdürler kurulu toplantısı İbn-i Sina Sağlık Meslek Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Yılsonu Müdürler Kurulu toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir başkanlık ederken, Şube Müdürü Hasan Ataş ve ilçedeki okul müdürleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir yaptı. Özdemir konuşmasında "Başarılı, güzel ve yoğun bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Emeği geçen idareci arkadaşlarımıza ve sizlerin aracılığıyla bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İlçe genelindeki okullarımızda eğitim, öğretim, kültürel ve sosyal faaliyetlerde ciddi anlamda ilerleme kaydedildi. İlçemizde özelikle TEOG ve üniversite sınavlarına hazırlanmada çok büyük gayretler gösterildi. Okullarımızın yaz döneminde bütün onarım işlerini yaparak ve donatım eksikliklerini gidererek, yeni eğitim öğretim yılına hazır girmelerini istiyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Sina Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title