Haberler

Yılmaz Vural: "Süper Lig İnancımızı Koruyoruz"

TFF 1'inci Lig'de Adana Demirspor galibiyetiyle son 5 haftaya girerken ikinci sıradaki Eskişehirspor'la arasındaki puan farkını yeniden 3'e indiren Göztepe'de Teknik Direktör Yılmaz Vural, Süper Lig inançlarını koruduklarını söyledi.

TFF 1'inci Lig'de Adana Demirspor galibiyetiyle son 5 haftaya girerken ikinci sıradaki Eskişehirspor'la arasındaki puan farkını yeniden 3'e indiren Göztepe'de Teknik Direktör Yılmaz Vural, Süper Lig inançlarını koruduklarını söyledi.

Yılmaz Vural, tesislerde düzenlediği basın toplantısında "İnatçı insanım ve başarmaktan başka düşüncem yok. Bu yüzden anılarımdan oluşan ve mayıs ayında çıkacak kitabıma 'İnadım inat' ismini koydum. Yöneticilerle bile konuşurken, 'Aranızda inanmayan varsa sorun çıkarırım' diyorum. 5 maç sonra hedefe ulaşacağız" dedi.

46 puanla 6'ncı sırada olduklarını ve Süper Lig için kalan 5 haftayı kayıpsız geçmeleri gerektiğini belirten Vural, "50'li puanlar bizi doğrudan Süper Lig'e çıkarmaz. Kalan 5 maçta 15 puan alırsak 61 puanla direkt çıkma şansımız olur. Cumartesi günü lider Evkur Yeni Malatyaspor'la deplasmanda oynayacağımız müsabakada kafamızda beraberlik değil, kazanmak olacak. 1 puan bize yetmiyor" diye konuştu.

Son 4 deplasmandan puan alamayan, ikinci yarıda İzmir dışında maç kazanamayan sarı kırmızılı ekibin tecrübeli çalıştırıcısı, 5 gün içinde üst üste lider Evkur Yeni Malatyaspor ve üçüncü sıradaki Sivasspor'la oynayacaklarını hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Biz Malatya deplasmanındayken rakiplerimizden Sivasspor ve Giresunspor birbirleriyle oynayacak, Eskişehirspor ise düşme hattındaki Mersin İdmanyurdu'yla deplasmanda karşılaşacak. Kazanırsak lig bizim için çok farklı bir boyuta gelir. Teknik direktörlük kariyerime başladığım Malatyaspor zirvede 10 puanlık avantajını kaybedip stres yaşamaya başladı.

Seyirci cezaları var. Artık kimsenin puan kaybetme lüksü yok. Deplasman galibiyeti bizi çok avantajlı bir konuma taşıyabilir. Bu periyotta Ekur Yeni Malatyaspor ve Sivasspor'la oynamanın şans olduğunu düşünüyorum. Bu durumda onların başka maçlarda kaybetmelerini beklemeyeceğiz, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz."

Geçen hafta içinde son sıradaki Bandırmaspor'a mağlup olduktan sonra Adana Demirspor karşısında güçlü bir reaksiyon gösterdiklerini vurgulayan Yılmaz Vural konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bandırmaspor maçından sonra takımın yüzde yüz farklı performans sergilemesi bizi sevindirdi. Geçen hafta içinde Başkan Mehmet Sepil'i ilk kez bu kadar gergin, agresif gördüm. Futbolcular Sepil'in mesajlarını iyi algıladı. Tek maçta farklı bir boyuta geçtik. Takımda değişiklikler yapıp verim aldık. Taraftar da takıma sahip çıktı. Bu performans bizi hedefe taşıyabilir. Kulübün önemli stat, tesis projeleri var. Göztepe bu ligde durmayacak. Şimdi olmazsa önümüzdeki dönemde üst lige çıkacak. Gönül ister ki benim olduğum dönemde çıksın. Geçmişte 2 maç kazansak 52 puanla ikinciydik ama geçmiş bitti ve ondan öğrendiklerimizle ileri gideceğiz. İsim, geçmişle değil yaptıklarınızla oluşur. Futbol şansı da yanımızda olursa önümüz açık."

GÜNAY YARIM SAAT AĞLADI

Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 3-2 kazandıkları son Adana Demirspor mücadelesinde 2 farklı öne geçtikten sonra santradan gol yiyen kaleci Günay'ın 90 dakika bitiminde galibiyete sevinmek yerine soyunma odasında göz yaşlarına boğulduğunu söyledi. Vural, "Günay galibiyetten sonra içerde yarım saat ağladı. Onu teselli ederken, 'Oğlum daha ne istiyorsun tarihe geçtin' diyerek esprili yaklaşımla moralini düzeltmeye çalıştım" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Eskişehirspor Yılmaz Vural Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title