Haberler

Yılmaz Vural: Şans Böyle Olacaksa İçine Edeyim Bu Oyunun

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Cenk Tosun'un golü şans golü. Şans böyle olacaksa içine edeyim bu oyunun." dedi.

Deplasmanda Beşiktaş'a son saniye golüyle 2-1 yenilen Karabükspor'da teknik direktör Yılmaz Vural maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Vural'ın sözleri:

"Bir emek veriliyor tabii. En azından maçı berabere bitirsek iyi olurdu. Beşiktaş'ı kutluyorum. Son sıralardaki bir takım ve liderlik mücadelesi eden takım kafa kafaya oynadı."

"7 DAKİKA UZAYAN MAÇ GÖRMEDİM"

Gördüğümüz kırmızı kart sanki kırmızı değil. Ama hakem arkadaşımız öyle karar verdi. 7 dakika uzatma... Türkiye liginde hangi takım 7-8 dakika uzatmalı maç oynadı? Bilmiyorum. Sonuç olarak kaybettik.

"BABANIZIN DÜDÜĞÜ DEĞİL..."

Karabükspor takımı ligden düşmemeli. İyi oynadığımızda da olmuyor. Hakem kardeşlerimizden hep rica ediyoruz etkilenmeyin. Babanızın düdüğü değil öttürmeyin yani düdüğü. Ben maçtan sonra ağladım. 62 yaşındayım ve ağladım. Adalet sizlere teslim edilmiş ama bunu yapmayın. Oyuncularıma da teşekkür ediyorum. Oyunun gereğini yaptılar. Sonuçta futbol sonuç oyunu ve kaybediyorsunuz.

"LİGDE KALACAĞIZ..."

İyi mücadelenin ötesinde iyi oynamaya çalışıyoruz. Hücumun ve savunmanın gereklerini yapıyoruz. Büyük ya da küçük takım fark etmeksizin. MAça ortak olmaya çalışıyoruz. Pas yapıyoruz topu çecviriyoruz. Ben inanıyorum bu takım ligde kalacak kalmalı. Bunu soyunma odasında da arkadaşlarıma söyledim. Futbol oynanmayla kazanılan bir sporsa biz ligde kalacağız.

"İÇİNE EDEYİM BÖYLE OYUNUN..."

90+1'de 4'e 1 yakaladığımız pozisyonda yorgunluktan dolayı pası aktaramadı Hakan. Atsa işte maçı bize getirirdi. Böyle küçük detaylar bizim aleyhimize oluyor. Gole bakıyoruz döndü ortayı açtı kafayı vurdu gol oldu. Şans böyle olacaksa içine edeyim bu oyunun. Tamamen şansa dayalı bir gol."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yılmaz Vural Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

PoloMobil-IOS:

7 dakika uzatılacak maç değildi yazık türk futboluna

32
7
yanıtYanıtla
7 limobilWeb@haberler.com:

Dusurmedigin takim kalmadi

9
11
yanıtYanıtla
tüpçünün emri:

tüpçü kendini affetecek bu gidişle seba ligine yakışır anlayış söz konusu.

17
1
yanıtYanıtla
kuş avcısı:

seba ligi 7 dakika ne ki hocam bunlar sabaha kadar bile oynatırlar. türkiye de adalet ne de kaldıki burda olsun.

13
4
yanıtYanıtla
durustmobilWeb@haberler.com:

Sakin ol sayin hocam siz bilmiyor musunuz bu lig uç takim üzerinden gittigini

12
5
yanıtYanıtla
KeremtatarmobilWeb@haberler.com:

Sonuna kadar seninleyiz Yılmaz Vural..hakem sabaha kadar maçı uzatacaktı,iyiki 96 dak attılar hocam..ee haliyle sabah iş güç var..

9
8
yanıtYanıtla
ERKEK:

MAÇLAR 100 DK OLSUN UZATMA OLMASIN, ZAMANI ÖLDÜREN HÜKMEN YENİK SAYILSIN HANİ FUTBOL ERKEK OYUNUYDU YA.

15
1
yanıtYanıtla
gübrettinmobilWeb@haberler.com:

Sanpuan cincon olcek

4
12
yanıtYanıtla
akMobil-ANDROID:

Yılmaz hocam sen büyük ho casin ama bunu büyük takımların patronları göremiyor sen bizim gibilerin kalbindesin üzülme takımın duşmeyecek

13
1
yanıtYanıtla
doğrucuMobil-ANDROID:

yılmaz hoca senin aradığın adil maç yöneten hakemler türkiyede yok ya birilerinden korkudan yada birileri ceplerini doldurduğundan dolayı bu işler bu noktaya geliyor.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title