Haberler

Yılmaz Vural Mudanya İçin Futbolcu Avında

Mudanyaspor Başkan adayı Recep Günay’ın teknik danışmanlık için anlaşma sağladığı Yılmaz Vural, Bursa temsilcisi için futbolcu ve teknik ekip araştırması yapıyor.

Mudanya spor Başkan adayı Recep Günay'ın teknik danışmanlık için anlaşma sağladığı Yılmaz Vural, Bursa temsilcisi için futbolcu ve teknik ekip araştırması yapıyor. Tecrübeli teknik adam, Mudanya spor'a Portekizli ve Finlandiyalı 2 yabancı futbolcu ile Avrupa'da top koşturan 12 gurbetçi genç oyuncu önerdi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'inde mücadele eden Mudanya spor'un 10 Temmuz'da yapılacak genel kurulunda başkan adaylığını açıklayan Recep Günay, Yılmaz Vural'ın ismi üzerinden yapılan tartışmalara açıklık getirdi. 1999-2000 yıllarında Bursa spor Kulübü Başkanlığı da yapan Günay, transferlerle ilgili çalışmaları anlattı.

YILMAZ HOCA, MUDANYASPOR'A FUTBOLCU BAKIYOR

Yılmaz Vural ile eski dost olduklarını belirten Recep Günay, "Yılmaz hocam ile Bursa spor'da birlikte çalıştık. Hocam kendisiyle ilgili çıkan haberlerden sonra biraz rahatsız olmuş. Bugün hocamla görüştüm. Mudanya spor Başkanlığı'na talip olduğum zaman kapısını çaldığım ilk kişi Yılmaz Vural oldu. Futbol bilgisine güvendiğim, inandığım ve saygı duyduğum biri olduğu için kendisini aradım. Yapacağımız işlerde, teknik heyet ve futbolcu seçimlerinde bize danışmanlık yapmasını istedim. Hocam da bu isteğimi geri çevirmedi, kabul etti. Fahri olarak yapılacak bir görevdir. Mudanya spor'un teknik kadro ve futbolcu transferlerinde Yılmaz Vural hocamız danışmanlık yapacak. Yılmaz hocamız şu anda bize teknik direktör ve futbolcu bakıyor. Yılmaz hocamıza danışmadan, sormadan bir karar almayacağız. Teknik işlerin ustası Yılmaz hocadır. Biz idari kısımdan anlarız" dedi.

65 DÖNÜM ARAZİYE TESİS YAPILACAK

Mudanya spor için sadece Yılmaz Vural ile görüşmediklerini kaydeden Recep Günay, Bursa spor eski başkanlarından Remzi Cinoğlu ile de istişare halinde olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Remzi başkan da bize destek veriyor, kendisiyle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Biz büyük bir hedef için yola çıktık. Amatör kümede kalmak istemiyoruz. Mudanya spor'u sadece Bursa'ya değil, Türkiye'ye mal olmuş bir kulüp yapmak için çalışıyoruz. Hedefimiz, Mudanya spor'u üst liglere taşımakla sınırlı kalmayacak. Mudanya spor'a kalıcı eserler de bırakmak istiyoruz. Bir dostumuz vasıtasıyla 65 dönümlük bir araziyi Mudanya spor'a kazandırmak için görüşmeler yapıyoruz. Bu araziye Mudanya gençlerinin ve diğer amatör takımların da faydalanacağı büyük futbol tesisi yapacağız. Bunları tek başıma ben yapmayacağım. Mudanya Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, şehrimizin idari amirlerimizin de desteğiyle Bursa'ya kazandıracağız."

AVRUPA'DAN GENÇ YILDIZLAR MUDANYA'YA GELECEK

Avrupa'daki futbol okulları aracılığıyla Almanya ve Fransa gibi ülkelerde futbol oynayan 12 Türk asıllı futbolcuyu Mudanya spor'a getireceklerini belirten Günay, "19-20 yaşlarındaki bu futbolcuları Türk futboluna kazandırmayı hedefliyoruz. Amatör kümelerde 30-35 yaşlarındaki futbolcuların faydası olmaz. Türkiye'de futbol oynamak isteyen gurbetçi futbolcular için pilot takım olacağız. Mudanya'nın gençlerini de amatör kümelerden U-19 ve U-21 kategorilerinde yetiştirerek Türk futboluna kazandıracağız. Sadece üst ligi hedefleyen bir Mudanya spor değil, tesisleriyle, altyapısıyla Türkiye'ye örnek olacak bir Mudanya spor için yola çıktık. Hedef büyük olursa, ekibin de büyük olması gerekir. Ben tek başıma Recep Günay olarak değil, büyük bir ekiple hareket ediyoruz" diye konuştu.

Bursa spor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile de görüştüklerini söyleyen Recep Günay, "Bursa spor Kulübümüz'ü ziyaret ettik. ASKF Başkanı Cemal Vardar, Büyükşehir Belediye spor Başkanı İlhan Satık başkanlarımız da oradaydı. Mudanya spor ile ilgili projelerimizi anlattık. Kendilerini Mudanya'ya davet ettim. Hepsi destek vermeye hazır olduklarını söylediler. Bütün başkanlarımıza teşekkür ederim. Bursa spor'un pilot takımı olarak Türk futboluna yıldızlar kazandırmak istiyoruz. Mudanya spor ve Bursa spor bayrağını Mudanya'nın girişine asacağız. Reklam peşinde değiliz. Tek hedefimiz var, gençlere yeni spor alanları açmak" dedi.

MURAT SÖZKESEN GÖREVE HAZIR

Bursasporlu eski futbolcularla da sürekli görüştüklerini ifade eden Günay, "Murat Sözkesen ile görüştüm. Mudanya'da yönetici, menajer ve antrenörlük gibi görevlere hazır olduğunu söyledi. Diğer bazı futbolcularla da hep birlikte toplanıp, neler yapabileceğimizi konuşacağız" ifadelerini kullandı.

İstanbul'dan Azer Türk-Demtaş firmasıyla sponsorluk için prensipte anlaştıklarını anlatan Recep Günay, "İki şirketin yönetim kurulu başkanları davetimiz üzerine Mudanya'ya geldi. Kendilerini Mudanyaspor'a üye yaptık. İki büyük firmayla Mudanyaspor'a sponsorluk için yüzde 80 anlaşma sağladık. Bu anlaşmanın da Mudanya'yı İstanbul'a bağlayacak köprü olarak düşünüyorum" dedi.

PORTEKİZ VE FİNLANDİYALI FUTBOLCULAR İMZAYA KALDI

Transfer çalışmalarını da Yılmaz Vural'ın kontrolünde sürdürdüklerini kaydeden Günay, bir Portekizli, bir de Finlandiyalı futbolcuyla imza aşamasında olduklarını söyledi. Günay, 10 Temmuz'daki kongrede göreve seçilmeleri halinde 2 yabancı futbolcuyu Mudanya'ya getirip imza töreni düzenleyeceklerini açıkladı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yılmaz Vural Recep Günay Bursaspor Mudanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title