Haberler

Yılmaz Vural İsyan Etti: Bana Neden Teklif Gelmiyor

Güncelleme:

Yılmaz Vural, hiçbir takımın kendisine teklifte bulunmadığını belirtti, "İki üniversite bitirmek suç mu? Sivasspor Okan'a teklif götürmüş, futbolcu mu alıyorsun antrenör mü?" dedi.

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, bu sezon hiçbir takımın kendisine teklifte bulunmadığını ve bu durumu anlayamadığını söyledi.

Kariyerinde birçok takım çalıştıran ancak bu sezon herhangi bir ekipte görev almayan Vural, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

"NİYE BİZ YOKUZ?"

Türk futboluna çok fazla oyuncu kazandırdığını ve renk kattığını dile getiren Vural, "Değerlerimizi yok etmeyi seven bir ülkeyiz. Biz bu ülkede iş bulamıyoruz. Ne yaptım ben ya? İki tane üniversite bitirmek suç mu? Türkiye'nin en fazla maça çıkan antrenörü olmak suç mu? Hiç kimse merak etmiyor Yılmaz hoca niye çalışmıyor, diye. Hiç kimse teklif etmiyor. Niye, çünkü biz orada işimize kimseyi karıştırmayıp adam gibi çalışıyoruz. Personel, halk bizi seviyor. Taraftar sevgisini artırıp, marka değerini yükseltiyoruz. Niye biz yokuz?" ifadelerini kullandı.

"FUTBOLCU MU ALIYORSUN, ANTRENÖR MÜ?"

Medicana Sivasspor'un Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk'u getirmesi hakkında da değerlendirmede bulunan Vural, şunları kaydetti:

"Yöneticiler ne düşünüyorlar, merak ediyorum. Kendimi eleştiriyorum, 'bir hatam mı var' diye? Ne yaptık, oyuncu yetiştirdim. Renk katıyorum lige. Sivasspor Okan'la 1 hafta 10 gündür konuşuyor. Okan'ın daha antrenörlük lisansı yok. İyi futbolcuydu... Futbolcu mu alıyorsun, antrenör mü? Okan kim, ben kimim? İnsan üzülüyor. Fazla yapacak bir şey yok. Bu ülke böyle. 62 yaşına geldim değiştiremedim. Kimse şu anda teklif etmiyor, adam gibi işimizi yaptığımız için."

Kaynak: AA / Spor

Yılmaz Vural Okan Buruk Sivasspor Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

baba CIM BOM LU:

hocam yılmaz hoca fenere gel bu adamdan daha ıyı olmassa bıyıklarımı keserım dogrumu azızo

19
0
yanıtYanıtla
34tgg 3458:

sen takımın önüne geçiyorsun. başarı hep sana mal ediliyor.

6
0
yanıtYanıtla
FB42:

Ulan hoca tam fenerin hocası olacak adamsın da bakma işte

5
0
yanıtYanıtla
niye:

Seni takımın başına getirdimi sondan şampiyonluk yaşıyoruz

2
3
yanıtYanıtla
TuRkIsHSwOrDMobil-IOS:

Konusurken cok cacmaliyorsun biraz agir ol yasinin adami ol....

1
3
yanıtYanıtla
girilmez:

yahu senin yıllarca küme düşmemeye oynattığın bursa sporu adam şampiyon yaptı git evinde otur

3
1
yanıtYanıtla
AVUSTURYADAN:

Hocam Fenere gel seni Fener baklar sampiyonda yaparsin sampuanda :))))

2
1
yanıtYanıtla
GÖNÜL DOSTU AKYAZI:

BU ÜLKEDE İŞİNİ YAPANA İŞ YOK. İŞİNE KARIŞABİLECEKLERİ ADAM ARIYORLAR. YANİ TAKIMI HOCA DEĞİL YÖNETİM KURACAK

3
0
yanıtYanıtla
sel. to. Mobil-ANDROID:

yılmaz hoca, pes yani.... demekki kimse seni beğenmiyor, sen kendini beğeniyor olabilirsin. birde çıkıp ortaya çocuk gibi bana teklif gelmiyor diyorsun.

0
3
yanıtYanıtla
hocaMobil-ANDROID:

hoca sana yakismiyor kac takim calistirdin sivas gibi bir cogu dustu genclere yol acin artik

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title