Haberler

Yılmaz Vural: Arda Fener'e Gitseydi, Bugünkü Arda Olamazdı

Güncelleme:

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, milli futbolcu Arda Turan için "Zamanında Atletico Madrid yerine Fenerbahçe'ye gitseydi bugünkü Arda olamazdı." dedi.

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, önceki gün hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

"ARDA FENER'E GİTSEYDİ..."

Atletico Madrid'de Türk futbolunu başarıyla temsil eden Arda için konuşan Vural, "Arda Turan eğer Fenerbahçe'nin teklifini kabul etseydi, bugünkü Arda olmazdı. Büyük popoyla yurt dışına gidenler, küçük popoyla geri dönüyor. Türkiye'de profesyonel bir kadın ekibi var; rahat bırakmıyorlar Arda'yı çünkü parasının peşindeler." dedi.

"CANER'E YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRDIM"

Fenerbahçeli Caner için de yorumda bulunan tecrübeli teknik adam, "Ben Caner Erkin'in teknik direktörü olsaydım, kesinlikle ona yardımcı olmaya çalışırdım. Belki kendisi psikolojik bir travmanın içindedir. Muhatap olanlar rahatsızlık duymuyorlarsa yaptıklarından, bize yalnızca konuşmak düşer." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atletico Madrid Yılmaz Vural Fenerbahçe Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

DADAŞ:

yılmaz dan taklalar :)

3
4
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

ŞİKECİ FENER TAKIMIN BAŞINA YILMAZ VURAL''I GETİRİP, DEVRE ARASINDA DA GEKAS''I ALMALI. . BÖYLECE EN AZIND 2. AKHİSAR MAÇINI KURTARMIŞ OLUR. . AYRICA FENERE YABANCI HOCA GELMEZ, O DA ŞİKECİ OLDUĞU NİÇİN. .

2
1
yanıtYanıtla
.:

kendi takımını konuşmaya nedersin kadıköylü . . .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title