Haberler

Yılmaz ve Belçim İspanya'da Aşk Tazeledi

Güncelleme:

Önceki hafta Avusturya'dan En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'yle dönen Yılmaz Erdoğan, doğum gününde yanında olamadığı eşi ve oğluyla birlikte İspanya tatiline çıktı.

Yılmaz Erdoğan - Belçim Bilgin çifti, oğulları Rodin'i de alarak İspanya'ya gitti. Ünlü çift, hem Arda Turan'ın maçını izledi, hem de tatil yaptı.

İSPANYA'DA AŞK TAZELEDİLER

Önceki hafta Avusturya'dan Son Umut filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'yle dönen Yılmaz Erdoğan, doğum gününde yanında olamadığı eşi Belçim Bilgin'le İspanya tatiline çıktı. Yanlarına oğulları Rodin'i de alan Erdoğan çifti hem aşk tazeledi, hem de Atletico Madrid'te top koşturan yakın dostları Arda Turan'ın Real Madrid'e karşı verdiği büyük mücadele maçını izledi.

FİLM YÜZÜNDEN KRİZ

Maçı arkadaşlarıyla beraber heyecanla takip eden çift, Turan'ın takımının attığı 4 golle rakibini bozguna uğratmasının ardından hep beraber selfie çektirdi. Erdoğan eliyle 4 işareti yaparak, Belçim Bilgin de "Oley Arda Turan" diyerek Turan'ın sevincine ortak oldu. Belçim Bilgin'in eşiyle yapımcısı olduğu 'Kocan Kadar Konuş' filminde Ezgi Mola'nın yerine kendisi oynamak istediği için kriz yaşadığı son dönemde kulaktan kulağa yayılıyor. Ancak çift, beraber tatile çıkarak aralarında sorun olmadığını gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yılmaz Erdoğan Arda Turan Avusturya İspanya Önemsiz Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

TURK TURK:

BUNLAR VATAN HAYINI KARI KOCA BIRAZCIK BABANA CEKSEYDIN

6
1
yanıtYanıtla
Aslihan Mobil-IOS:

Cok iticiler Allah bunlar gibi sasirtmasin

5
1
yanıtYanıtla
BEDEL:

TENCERE KAPA BULMUSLAR BIRBIRINI CIFTE VATAN HAYINLERI

4
0
yanıtYanıtla
vay halimize:

aferin size. kaç nefes aldınız, ne yediniz, kaçta uyudunuz. . . bunlar önemli detaylar

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title