Haberler

Yılmaz Tunç: "Ak Parti'yi Engellemek İçin Terörü Başlattılar

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Bartın Merkez ilçeye bağlı Bakioğlu, Bakraçboz, Avgölü, Sütlüce, Akağaç köylerini ziyaret eden Tunç, köy sakinleriyle sohbet etti. Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, AK Parti Kozcağız Belde Başkanı Mürşit Açıkgöz, İl Genel Meclisi Üyesi Regaip Bayraktar ve bazı teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde konuşan Milletvekili Tunç, "AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesini engellemek için terör maşalarını yeniden kullanmaya başladılar, milletimiz teröre boyun eğemediğini 1 kasımda hep birlikte gösterecek" dedi.

"AK Parti'yi tek başına iktidara getirmemek için terör eylemlerini başlattılar" diyen Milletvekili Tunç, terör eylemleri başladıktan sonra operasyonlar başladığı halde, 'AK Parti tek başına iktidar olmak için operasyon başlattı savaş başlattı' diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP lideri Selahattin Demirtaş'ı sert bir şekilde eleştirdi. Tunç, bu söylemler terör örgütlerini masum gösterme, devleti suçlu gösterme anlamına gelir. Terörün ekmeğine yağ sürmek anlamına gelir. HDP sürekli 'katil devlet' diyor, ancak CHP'nin bu konuda terör örgütlerini eleştirmesi gerekirken, devleti, hükümeti suçlaması büyük bir talihsizliktir, karanlık güçlerin hedefinde Türkiye var, ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere milletimiz gereken cevabı verecek, terörle mücadeledeki kararlılığımız devam edecek" şeklinde konuştu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Tunç Ak Parti Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title