Haberler

Yılmaz: "Ordu'yu Geleceğe Hazırlayacağız"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Ordu'yu birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğiz” dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Ordu'yu birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğiz" dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Gülyalı ilçesini ve Ünye ilçesine bağlı Fatih, Yeşilkent beldeleri ve Saraycık Köyü'nde vatandaşlarla buluştu.

GÜLYALI'NIN GELECEĞİ AYDINLIK

İlk olarak Gülyalı ilçesinde hınca hınç dolu salonda vatandaşlarla buluşan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, "Gülyalı ilçemiz Ordu'nun en gözde ilçelerinden birisi olacak. Burada Avrupa'nın denize dolgu ilk havalimanını inşa ediyoruz. Yedi ay sonra havaalanımızı hizmete açacağız. Havaalanıyla birlikte burası Türkiye'nin en çok merak edilen ilçesi olacak. Çikolata Park Projesi de Karadeniz'de ilk olan bir proje. Bu projeler hayata geçtiğinde yüzlerce gencimiz iş sahibi olacak. Hatta Ordu'dan dahi gençlerimiz buralarda çalışacak. Bizim bu saatten sonra size hizmet borcumuz var. Biz bu borcumuzu ödemek için gece gündüz çalışacağız" diye konuştu. Yılmaz'a Gülyalı ziyaretinde İstanbul Gürpınar eski Belediye Başkanı Veliddin Küçük ve Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen de eşlik etti.

FATİH BELDESİ'NDE SEVGİ SELİ

Sabah saatlerinde beraberinde AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Ahmet Çamyar ile birlikte, Ünye ilçesine bağlı Fatih Beldesi'ni ziyaret eden Yılmaz, burada partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Belde meydanında vatandaşlara seslenen Yılmaz, "Biz siyasi partiler olarak hasım değil rakibiz. Biz aday arkadaşlarımıza hiçbir laf atmadık. Biz hizmetlerimizi ve yapacağımız projelerimizi vatandaşlara anlatıyoruz. Bu bölgenin sorunlarının çözümü için gece gündüz çalışacağız" şeklinde konuştu.

"ORDU'YU NAKIŞ NAKIŞ İŞLEYECEĞİZ"

Fatih Beldesi ziyaretinin ardından Yeşilkent Beldesi'ne geçen Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, "Ordu'yu sevgimizle büyüteceğiz. Hep birlikte yeni bir Ordu inşa edip, güzel ilimizi geleceğe taşıyacağız. Biz bir hizmet partisiyiz. Yeşilkent'in ve Ordu'nun iki yıl içerisinde yol ve su sorununu çözeceğiz. Ordu'yu nakış nakış işleyerek geleceğe taşıyacağız. Biz sizlere hizmet etmeye söz verdik. Bu yolda durmadan yorulmadan çalışacağız" dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Yeşilkent beldesi ziyaretinin ardından, ilçeye bağlı Saraycık köyü ve Ünye Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Yılmaz Ordu Ak Parti Ünye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title