Haberler

Yılmaz: "Ordu'nun Makus Talihini Değiştirmek İçin Destek İstiyoruz"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Gürgente’pe örnek bir ilçemiz. Biz, sizler gibiyiz.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Gürgente'pe örnek bir ilçemiz. Biz, sizler gibiyiz. Bizler sizden kendimiz için değil, Gürgentepe'nin ve Ordu'nun makus talihini değiştirmek için destek istiyoruz" dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Gürgentepe ilçesi, Işıktepe, Eskiköy beldesi, Bahtiyarlar köyü ve Muratçık Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu. Yılmaz'a ziyaretleri sırasında yoğun ilgi gösterilirken, ilçe meydanının hınca hınç dolması ise dikkat çekti. İlk olarak Sayacabaşı Dinlenme Tesisleri'nde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Yılmaz, Gürgentepe'nin yol ve su sorununu iki yıl içerisinde çözeceklerini söyledi. Yılmaz, "Bizler bir hizmet partisiyiz. İktidarımızın Ordu'ya yaptığı hizmetler ortada. Şimdi sıra bu hizmetleri yerel yönetimle birleştirmeye geldi" diye konuştu.

"GÜRGENTEPE'Yİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ"

Şirinköy'deki ziyaretlerinin ardından Gürgentepe ilçesine geçen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, ilçe meydanında yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Hınca hınç dolu olan meydanda vatandaşlara seslenen Yılmaz, "Sevginin, birlikteliğin, hoşgörünün örnek ilçesi Gürgentepe'yi ayağa kaldıracağız" şeklinde konuştu.

Yılmaz konuşmasında, "30 Mart seçimleri öncesi bu meydanı hınca hınç dolduran balkonlardan bizleri dinleyen tüm Gürgentepeli kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler sizden kendimiz için değil, Gürgentepe'nin makus talihini değiştirmek için destek istiyoruz. Bu kalabalığı gören 150 bin nüfuslu bir ilçede bir genel başkan geldi de miting yapılıyor zanneder" diye konuştu.

"BÜYÜKŞEHİR 'YATIRIM' DEMEK"

Büyükşehirle birlikte, büyük hizmetler yapılacağını belirten Yılmaz şöyle konuştu: "İlçe ve belde belediyelerin yetersiz kaldığı hizmetleri artık büyükşehir belediyesi yapacak. Büyükşehir demek hizmet demek, büyükşehir yatırım demek. Büyükşehirle birlikte, Gürgentepe ilçemiz ve mahallelerimizde yaşanacak değişim kendini gösterecek. Hayata geçireceğimiz projelerle, Ordu ilimiz Karadeniz'in geleceği olacak. AK Parti umudun güvencesi, adalet içinde kalkınan ve gelişen Türkiye'nin mimarıdır. Ordu'yu tüm ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle ve mahalleleriyle büyütmenin sevdasıdır." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Gürgentepe Işıktepe Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title