Haberler

Yılmaz: "Muhalefet Bizi Takip Ediyor"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Korgan’da Çiftlik ve Çamlı beldelerinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Korgan'da Çiftlik ve Çamlı beldelerinde ziyaretlerde bulundu.

Geceyi Korgan'da geçiren Yılmaz, sabah mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu. Muhtarların tek tek sorunlarını dinleyen Yılmaz, ardından ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Korgan ilçe merkezinde yaptığı ziyaretlerin ardından Çamlı ve Çiftlik beldelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz'a belde sakinleri tarafından yoğun ilgi gösterildi.

İki beldede de miting havasında konuşma yapan Yılmaz, "Muhalefet genelde bizi takip ediyor. Bizim gittiğimiz ilçelere peşimizden geliyor. Biz dün gece Korgan'da kaldık. Perşembe Cuma Kumru'dayım. Orada da akşam kalacağız. Bizi takip eden arkadaşlarda kendileri bizim yapmış olduğumuz yöntemle kalmak istemişler ama ne gelenleri olmuş, ne de gidenleri. Allah sizden razı olsun. Bizi hem gece, hem de gündüz yalnız bırakmadınız. Bizde sizden aldığımız güçle yola devam edeceğiz. Biz buralara tekrar geleceğiz. Şimdiye kadar hep destek oldunuz. Sizin için ne yapsak azdır" diye konuştu.

"BELDELER DAHA DA GÜÇLENDİ"

Beldelere bundan sonra daha fazla hizmet gideceğinin altını çizen Yılmaz, "Muhalefet beldelerin kapatıldığını iddia ederek oy avcılığı yapmaya çalışıyor. Beldeler kapatılmadı. İlçelerle birleştirilerek daha da güçlendirilmesi sağlandı. Buralara yönelik yapılacak hizmetleri hep birlikte başaracağız. Ordu'nun tamamına 190 milyon lira gelirken, 30 Mart'tan sonra bu para 390 milyon lira olacak. Büyükşehir belediyesinin artılarını zamanla hep birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu.

"TEPEALAN BİZİ BAĞRINA BASTI"

Tepealan Beldesi'nin kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Tepealan beldemiz Ordu'nun en büyük beldelerinden birisidir. CHP şehir merkezinde ve ilçelerde yapamadığı çalışmaları Tepealan beldesinde sanki bir yara bulmuş gibi Genel Başkan Yardımcısı düzeyinde oraya giderek kaşımaya çalıştı. Tepealanlı kardeşlerimiz esnaf ziyaretleri ve belediye kültür sarayında yapmış olduğumuz toplantıda bine yakın katılımla bizi bağrına bastı. Hiçbir kavram kargaşasına yer olmadığını ve beldelerine daha fazla hizmet gideceğini anlattık. Ben öncelikle Korganlı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Çiftlik, Çamlı ve Tepealan'ın Dereyolu'nu yapmaya söz veriyorum" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Ak Parti Korgan Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title