Haberler

Yılmaz, Mahalle Sakinlerini Dinledi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, kırsal bölgede yer alan Erkonağı Mahallesi'nde halkın sorunlarını dinledi.

Şanlıurfa'nın Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, kırsal mahalleleri ziyaret etti. Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz beraberinde Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan ile Erkonağı Mahallesi'ndeki taziye evinde başlatılan çalışmaları inceleyerek, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Belediye Başkanı Yılmaz, temasları ile ilgili yaptığı açıklamada Erkonağı mahallesi sakinlerinin ayrı bir öneme sahip olduklarını söyledi.

Yılmaz, "Burası aslında sık sık ziyaret ettiğim kırsal mahallerimizden birisi, nerdeyse buradaki vatandaşlarımızın tamamına yakın dost olduk. Mahalle sakinlerimizin tüm taleplerine, kesinlikle kayıtsız şartsız tamam dedik. Çünkü burada yaşayan vatandaşlarımız gerçekten ahde vefaya önem veren, yapmış olduğumuz hizmetleri farkında olan ve bize de her anlamda olumlu, müspet anlamda dönüşü olan kardeşlerimizdir. Daha öncede bu mahallemizin içme suyu ile ilgili sıkıntıları vardı, bize bu sorun intikal eder etmez, ilk adımda onları rahatlatıcı bir adımı hemen attık. İnsanlarımızın evlerine içme suyunu kolaylıkla götürebilmeleri ve ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için, bu görev bizim olmamasına rağmen ben Belediyedeki ilgili arkadaşlara talimatları verdim. Arkadaşlarımız kısmen sorunu çözdüler ama bu yetmiyor. Önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi ile beraber yapacağımız çalışmalar neticesinde bu mahalledeki vatandaşlarımız her evde musluklarını açtıklarında tertemiz bir suya kavuşacak. Bununla ilgilide gerekli çalışmaları yapıyoruz" dedi.

Erkonağı sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile beraberindekiler mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra istek ve taleplerini dinledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Alaaddin Yılmaz Şanlıurfa Siverek Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title