Haberler

Yılmaz: "İnsana Hizmet Bizim İşimiz"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinin Belalan, Susuz, Darıçay, Darıçay Alanı, Kumral ve Yeni Düzce Mahallerinde yapımı süren yol ve suya ilişkin alt yapı incelemesinde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinin Belalan, Susuz, Darıçay, Darıçay Alanı, Kumral ve Yeni Düzce Mahallerinde yapımı süren yol ve suya ilişkin alt yapı incelemesinde bulundu.

Yöre halkından yol ve içme suyu problemlerine ilişkin bilgi alan Başkan Yılmaz, insana hizmeti en iyi kendilerinin bildiğini belirterek, devletin imkanlarını buradaki şartları iyileştirmeye yönelik kullanarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Vezipköprü mahalleleri alt yapı inceleme ziyaretini Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam ile birlikte gerçekleştiren Başkan Yılmaz, köylerin yol ve içme suyu problemlerine ilişkin köylülerle bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet edip ayrıntılı bilgi alan Başkan Yılmaz, alt yapı yatırımların tamamlanması için ilgili birimlere talimat verdi.

İnceleme gezisinde vatandaşlara hitap eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Vezirköprü'deki muhtarlarımız gelip sorunlarını iletiyor. Ben de gelip inceleme yapacağıma söz verdiğim için buradayım. Yolların durumunu gördük. Nerelere neler yapabileceğimiz, nelere ihtiyaç olunduğunu, neler yapacağımızı gördük, arkadaşlarımızı talimatlandırdık. Darıçay alanına doğru olan bu kesimde rakım yükseldikçe standartlar da biraz düşüyor. Yoldaki malzeme kalınlığı da zayıflamış. Önümüzdeki günlerde fark edilebilir oranda buralara hizmet getireceğiz. Bunu planlayıp hizmetlerle ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hangi malzemeleri getirip yolun konforunu artırırız konusunda ekiplerimiz çalışma yapacak. Elimizden geleni yapacağız. Devletimizin imkanlarını buradaki şartları iyileştirmeye yönelik kullanacağız. En iyisini yapmaya çalışacağız. Bize her zaman güvendiniz, destek oldunuz. Bunun bilinciyle gereğini de yapacağız" dedi.

AK Parti siyasetinin temelinin insana hizmet olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bizim hizmetimizin başında insanın olduğunu, insana hizmet ettiklerini sık sık vurguluyor. 'Allah'ın en güzel yarattığı olan insana hizmet etmedikçe bizim hizmetimizin anlamı yok' diyen bir anlayışla hareket ediyorlar. AK Parti siyasetinin merkezinde insan var. O nedenle bütün içtenliğimiz ve samimiyetimizle elimizden gelen ne varsa yapacağız. Yakın zaman içinde buralara yönelik hizmetlerimizin yansımalarını göreceksiniz. Ben de sık sık gelip takip edeceğim" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title