Haberler

Yılmaz'ın Kur'an Oku Sözü Beni Çok Etkiledi'

Şarkıcı Suzan Kardeş, "Yılmaz Erdoğan'ın öğrencilerinden birine kızarken söylediği 'Hiçbir şey okumuyorsan evde Kur'an oku; bir şey öğrenirsin' sözü beni....

Günay Restaurant'da cumartesi akşamı sahneye çıkan Suzan Kardeş, aynı gün İpek Tuzcuoğlu'nun sunduğu 'Yüzleşme' isimli programa konuk oldu. Programda Yugoslavya'daki çocukluğundan bu güne yaşadıklarını anlatan ünlü sanatçı, Yılmaz Erdoğan ile ilgili çok özel bir anısına da değindi. Kardeş, "BKM'deki oyunculuk derslerine giriyordum. Bir gün Yılmaz Erdoğan öğrencilerinden birine kızdı. 'Hiçbir şey okumuyorsan; evde Kur'an oku; bir şey öğrenirsin' dedi. Öyle bir ifade ile söyledi ki, çok etkilendim" diye konuştu.

TÜRKAN ŞORAY GİBİ OLAMAM!

Programda Türkan Şoray'a da büyük bir hayranlık duyduğunu belirten Kardeş, "Türkan Şoray özendiğim kadındır. Hiçbir zaman onun gibi bir kadın olamam. İsterdim ama olamam. Benim vaktim olmadı kadın olmaya, ama o; vakitsizlikler içinde bile kadın olmayı bildi. Kadın gibi durur, kadın gibi giyinir, kadın gibi gezer. Onu çok beğeniyorum" diyerek duygularını izleyiciyle paylaştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yılmaz Erdoğan İpek Tuzcuoğlu Türkan Şoray Suzan Kardeş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title