Haberler

Yılmaz: "Hesap Sormak Boynumuzun Borcu"

MHP Adana Milletvekili ve 3'üncü Sıra Adayı Seyfettin Yılmaz, Yüreğir Merkez Seçim Ofisi'nin açılışı şölen havasında yapıldı.

Seyfettin Yılmaz'ın Yavuzlar Mahallesi Orhan Kemal Bulvarı üzerindeki Yüreğir Merkez Seçim Ofisi'nin açılışı, yaklaşık 4 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Milletvekili Adayları Abdulkadir Yuvalı, Demet Çardak, İsa Ayanoğlu ve Burak Yiğenoğlu'nun da katıldığı açılış töreni şölen havasında geçti.

Miting alanında davul zurna eşliğinde kol kola giren partililer, halaylar çekti, çiftetelli oynadı. Vatandaşların sevgi yumağı içinde tören alanına gelen Seyfettin Yılmaz, "Adana seninle gurur duyuyor" sloganları eşliğinde hemşehrilerini selamladı.

Konuşmasına "Yüreğirliler yüreğinize sağlık" diyerek başlayan ve seçim bürosunu tahsis eden Yücel Bayram ile fedakarca çalışmalar yapan MHP Yüreğir ilçe teşkilatına şükranlarını sunan Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti'ni ortadan kaldırmak, Türk Milleti'ni bölmek isteyenlere karşı 'kurtuluş mücadelesi' olduğunu söyledi,.

13 yıllık AK Parti iktidarında üretmeden tüketen bir Türkiye oluşturulduğunu, yatırım yapılmadığı için ülkenin en önemli sorununun işsizlik olduğunu söyleyen Yılmaz, hükümetin yanlış dış politikalarının Adana'nın dört bir yanında hissedildiğini, Suriyeli göçmenlerin sokaklarda ve cami kapılarında dilencilik yaptığını, Adanalı gençler işsiz gezerken, Suriyelilerin karın tokluğuna kayıt dışı çalıştırıldığını dile getirdi.

Türkiye'de 1,5 milyon, Adana'da 250 bine yakın Suriyeli göçmen olduğunu belirten Yılmaz, "Üç gün önce açıkladılar, Suriye'den gelenlere 10 milyar lira para harcamışlar. Ben şimdi buradan sesleniyorum, Adana'da binlerce gencimiz işsizken, çiftçimiz, işçimiz, memurumuz, emeklimiz sıkıntı çekerken, 10 milyar lira parayı sizin yanlış politikalarınız neticesinde sokağa attınız. Bu kaynakları heba edenlerden hesap sormak, boynumuzun borcudur. Bu memleketin çocukları işsiz gezerken, Suriye'den gelenler her tarafta çalışır hale gelmiş. Bunlar tamamen yanlış politikaların sonucudur. Bu ülkeyi yönetemeyenlerin getirdiği durumdur" diye konuştu.

Seyfettin Yılmaz, AK Parti'nin seçimi kazanabilmek için algı operasyonu planlandığını ve uygulamaya koyduğunu ileri sürdü. Yılmaz, "Bunların derdi, her ne pahasına olursa olsun 7 Haziran'da seçimi kazanmak. Millet kaybetmiş, Türkiye Cumhuriyeti yara almış, umurlarında değil. Sadece kendi iktidarlarını devam ettirmeye çalışıyorlar. Onlar da biliyorlar ki, Anayasa'yı ihlal edenlerden, hukuku katledenlerden, devleti, milleti soyanlardan hesap sorulacağını. 7 Haziran'da iktidar değiştiğinde yurt dışına kaçacaklar. Ama nereye kaçarlarsa kaçsınlar, bu fakir fukaranın ekmeğine el atanlar dünyanın öbür ucunda da olsa, yakalarından tutup, getireceğiz" dedi.

Daha sonra yapılan duanın ardından Yılmaz ve MHP yöneticileri hep birlikte, alkışlar eşliğinde açılış kurdelesini kesti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfettin Yılmaz Pozantı Yüreğir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title