Haberler

Yılmaz Erdoğan, Futbol Kulübü Kuruyor

Güncelleme:

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşen tiyatro sanatçısı ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, burada bir futbol kulübü kurmak istiyor.

OĞLU RODİN, BARCELONA FUTBOL OKULUNDA EĞİTİM GÖRÜYOR

Tiyatro sanatçısı ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın futbol tutkusunu bilmeyen yoktur. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Erdoğan'ın 8 yaşındaki oğlu Rodin, Barcelona Kulübü'nün İstanbul Teknik Üniversitesi'ndeki futbol okulunda eğitim görüyor.

SIVOK DA AYNI OKULDA

Sabah'la Günaydın gazetesinin yazarı Mevlüt Tezel'in bugünkü köşe yazısında yer alan bilgiye göre, aynı okulda Bursaspor'un Çek futbolcusu Tomas Sivok da futbol oynuyor. Yazısında Yılmaz Erdoğan'la yaptığı konuşmayı da anlatan Tezel, şu ifadeleri kullandı:

"BEN ARTIK KÖYCEĞİZ'E YERLEŞTİM"

Son filmini Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde çeken Erdoğan, orayı o kadar çok sevmiş ki, Köyceğiz'in narenciyesiyle ünlü Döğüşbelen Mahallesi'nden kendine ev almış. Bunun haberi çıktı, yeni bilgi ise şu: Erdoğan, "Ben artık Köyceğiz'e yerleştim, orda yaşıyorum. Temiz hava, temiz gıda, güzel doğa... Hiç gelesim yok İstanbul'a. Bugün de Rodin'in maçı için geldim İstanbul'a" diyor.

"KENDİ TAKIMIMI KURMAYA KARAR VERDİM"

"Abi orda canın sıkılmaz mı?" diye sorunca Erdoğan asıl bomba haberi o zaman açıkladı: "Köyceğiz'de futbol takımı kuruyorum. Köyceğiz'de bir takım vardı (Köyceğiz Belediyespor), önce o takımı almak istedim ama yöneticilerle kafalarımız uyuşmadı. Ben de kendi takımımı kurmaya karar verdim. Çalışmalara başladık. Güzel bir sahamız var, futbolcu taraması yapıyoruz, bölgedeki yetenekli çocukları araştıran arkadaşlarımız var."

"C SINIFI ANTRENÖRLÜK LİSANSIM VAR"

"Sinema camiasında futbol takımı kurmak, başkan olmak moda oldu galiba. Nejat İşler'den sonra sizin de takımınız olacak" deyince Erdoğan güldü: "Benim futbola ilgim daha eski. Futbol oynadım, sonra Futbol Federasyonu'nun C Kursu Antrenörlük Semineri'ne katıldım. Benim C sınıfı antrenörlük lisansım var. Bir kademe daha yükselmem için takım çalıştırmam lazım, onu da inşallah Köyceğiz'de gerçekleştireceğim." Anlayacağınız Erdoğan hem takım sahibi olacak, hem de antrenörlük yapacak. Durun, bitmedi! Erdoğan, Köyceğiz'de ayrıca bir sinema okulu açıp hem sinema, hem de futbol eğitimi verecek.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yılmaz Erdoğan Mevlüt Tezel Köyceğiz Muğla Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

27Mobil-ANDROID:

Rodin cahil biraz araştırsan öğrenirsin sizin gibi olmayana hiç tahammülünüz yok, yazık tek kendinize olsa zararınız dünyanıda içine ediyorsunuz

0
0
yanıtYanıtla
Sivaslı ReisssMobil-ANDROID:

bu adi adam vatsn haini futbol adinda PKK li terorust yetistirir

0
0
yanıtYanıtla
ŞehzadMobil-IOS:

Yeni bölücüler yetişiyor. PKK sempatizanları

0
0
yanıtYanıtla
???Mobil-ANDROID:

redin'de ne laa?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title