Haberler

Yılmaz: "Biz Ordu'nun Yüzünü Güldüreceğiz"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Biz Ordu ve Fatsa ilçemizin kaderini değiştirmeye geliyoruz.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Biz Ordu ve Fatsa ilçemizin kaderini değiştirmeye geliyoruz. Ordu ilinin tamamının yüzünü güldüreceğiz" dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa ilçesindeki temaslarını sürdürüyor. Beş günden bu yana Fatsa'da konaklayan, esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Yılmaz, gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanıyor. Yılmaz bugün, 1877 Osmanlı-Rus Savaşı'ndan sonra kurulan ve kendine özgü sivil mimari yapıları, yöresel yemekleri ve eğlence kültürü ile Karadeniz Bölgesi'nde farklı bir yapıya sahip, eko turizme öncülük eden Kabakdağı köyünü ziyaret etti.

Turizmci Güven Özel'den köyde yapılmakta olan, ev pansiyonculuğu, organik tarım ve eko turizmle ilgili bilgi alan Yılmaz, büyükşehirle birlikte kırsal kalkınmanın sağlanması için her türlü çalışmaya destek vereceklerinin sözünü verdi. Yılmaz ayrıca, köy meydanında tarihi dokuya uygun olarak kesme taşlardan yapılan camide de incelemelerde bulundu.

Kabakdağı gezisi sonrası Fatsa ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Yılmaz, vatandaşların yoğun ilgisinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Yılmaz, "Biz her zaman halkımızla iç içeyiz. Beş günden bu yana Fatsa ilçemizdeyiz. İnşallah biz Ordu ve Fatsa ilçemizin kaderini değiştirmeye geliyoruz. Fatsalı hemşerilerimizin şahsıma partime ve Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan'a olan ilgisi bizleri fazlasıyla memnun etti. Bugün ilk ziyaretimizi eko-turizmin önemli merkezlerinden birisi olacağına inandığımız Kabakdağı köyüne gerçekleştirdik. Hemşerilerimizle birlikte sabah kahvaltısında buluştuk. Yarında burada olacağız. Biz Ordu'yu büyükşehirle birlikte bir şantiye haline getireceğiz. Ordu'da hazırladığımız 52 projeye ilave olarak, Altınordu, Fatsa ve Ünye'de yapacağımız 7 mega projeyle birlikte, Ordu'yu çok farklı bir yere getireceğiz. Biz halkımızla beraberiz. Halkımızla iç içeyiz. Özellikle Fatsa Büyük Sanayi esnafımız ve Fatsalı hemşerilerimize, bize gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

ANLAYAN: "EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ"

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise, "Seçim çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Enver Yılmaz ile birlikte beş günden bu yana seçim çalışmalarımızı Fatsa ilçemizde sürdürüyoruz. Ben vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ediyorum. Hem Fatsa Belediyesi olarak, hem de Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bölgeye hizmet etmek için, emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Bölgesi Enver Yılmaz Ak Parti Fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title