Haberler

Yılmaz: ''Başkaları bizi kavga ortamına çekmek istiyor'' -

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Biz sadece bir belediye başkanı seçmeyeceğiz, yurt dışından kurulan planların, Türkiye'de bozulduğunu göstereceksiniz.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Biz sadece bir belediye başkanı seçmeyeceğiz, yurt dışından kurulan planların, Türkiye'de bozulduğunu göstereceksiniz. Yurt dışından tuzak kuranların tuzağının Türkiye'de işlemediğini göstereceksiniz" dedi.

Bakan Yılmaz, Sinop'un Boyabat ilçesindeki Adnan Menderes Bulvarı'nda esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililerle buluştu.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, "Kimseyle kavgamız yok, başkaları bizi kavga ortamına çekmek istiyor. Niçin? Onların size söyleyebileceği bir hizmeti yok. 'Size okul getirdik' diyemezler, 'size yol getirdik' diyemezler, 'havaalanı yaptık' diyemezler. 'Sinop, Boyabat arasında tüneller açtık' diyemezler" diye konuştu.

Daha sonra Durağan ilçesine giden Yılmaz, esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililere hitap etti.

Yılmaz, 30 Mart'ta sadece bir belediye başkanı seçilmeyeceğine inandığını dile getirerek, "Eğer biz belediye başkanı seçseydik, biri gider biri gelirdi. Ancak oyunuzun ondan öte değeri var. Biz, sadece bir belediye başkanı seçmeyeceğiz, Durağa'nın geleceğinin ne olacağına karar vereceğiz. Evlatlarımızın geleceğine karar vereceğiz. Biz, sadece bir belediye başkanı seçmeyeceğiz, yurt dışından kurulan planların, Türkiye'de bozulduğunu göstereceksiniz. Yurt dışından tuzak kuranların tuzağının Türkiye'de işlemediğini göstereceksiniz" ifadesini kullandı.

CHP seçim bürosunu da ziyaret eden Yılmaz, burada bir süre CHP Durağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Eker ve partililerle sohbet etti.

Kaynak: AA / Politika

Türkiye Boyabat Sinop Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title