Haberler

Yılların Sorununu Başkan Kale Çözecek

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Hürriyet Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde dönemin belediye Başkanı Şerif Temel tarafından 2002 yılında yapımına başlanılan ancak aradan geçen 15 yılda tek bir çivi dahi çakılmayarak atıl bir vaziyette kaderine terk edilen Hamam İnşaatının tamamlayacaklarını söyledi.

Başkan Kale, kaba inşaatının bir kısmı tamamlanan ancak aradan geçen süre içerisinde Merhum Yahya Ümit Orbay, Vahit Dede ve Fadime Orbay dönemlerinde tek bir çivi dahi çakılmayarak atıl bir vaziyette kaderine terk edilen Hamam İnşaatının yapımına 2016 yılı Ocak Ay'ında başlayacaklarını müjdeledi.

ÇOK AMAÇLİ BİR TESİSE DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Yaklaşık 900 bin TL mal olması beklenilen söz konusu tesisin yapımına en geç 2016 Ocak ayında başlayacaklarını müjdeleyen Başkan Kale; "İlçemizde yıllardır kanayan bir yara olarak görülen bu tesisimizin yapımına başlama kararı aldık. Konuyla alakalı olarak Fen ve İmar İşleri Birimlerimiz projelerini hazırlamaktadır. Yapmayı planladığımız tesisimiz bodrum ve iki kat olacak şekilde tasarlanmaktadır. Bodrum katında Belediyemiz sosyal hizmetler birimine tahsis edeceğiz. Birinci katında ise hamam, sauna ve masaj odası, ikinci katında ise düğün salonu ve kafeterya olarak yapmayı planlıyoruz. İlgili birimdeki arkadaşlarımız uygun projeyi hazırlamalarıyla birlikte en geç 2016 Ocak ayında tesisimizin yapımına başlayacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hürriyet Mahallesi Yahya Ümit Orbay Gürşat Kale İncirliova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title