Haberler

Yılın Sürücüsü Sema Taflan Konuştu

Samsun’un Çarşamba ilçesinde yılın sürücüsü seçilen Sema Taflan, aldığı ödül sonrası konuştu.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yılın sürücüsü seçilen Sema Taflan, aldığı ödül sonrası konuştu.

Çarşamba ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında yılın sürücüsü ödülünü kazanan Sema Taflan, 6 yıllık şoförlük deneyiminde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandığını belirtti.

Aldığı ödül sonrası İHA'ya konuşan Sema Taflan, ilçenin birçok noktasından aldığı anaokulu öğrencilerini okullarına götürdüğünü söyledi. Sema Taflan, "2009 yılında eşimle birlikte çalışmaya başladım. İlçenin birçok noktasından öğrencileri alıp okullarına götürüyorum. Yaptığım işle eşime yardımcı oluyorum. Bazı öğrencilerin ilgisini çekiyorum. Çocukların aileleri de aynı şekilde büyük bir ilgi duyuyor. Genellikle erkek sürücüye alışkın olan aileler bayan bir sürücü gördüğünde şaşırıyorlar. Çevremde ki vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyorum" dedi.

Servisle okullarına bayan sürücü ile yolculuk eden öğrenciler ise yılın sürücüsü Bayan Taflan'ı çok sevdiklerini ifade ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trafik Haftası Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title