Haberler

Berkay ile Asena Erkin'in Akmerkez Fotoğrafının Perde Arkası

Güncelleme:

Günaydın yazarı Sinan Özedincik, "Bebek odası önünde çekilen o fotoğrafı, Berkay'ın cahilce hareketleri yüzünden bastık." dedi.

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları Sabah.com.tr'ye değerlendirdi. ve Günaydın gazetesinin Yayın Koordinatörü olarak, Günaydın'ın otaya çıkardığı 2013'e damga vuran magazin skandalının perde arkasını anlattı.

İşte gerçekler...

YILIN SKANDALININ PERDE ARKASINDAKİ GERÇEK

Son yılların en büyük skandalını Günaydın'ın ortaya çıkarmasından sonra sayısız iddia ortaya atıldı. Asena Erkin ile Berkay'ın yurt içi ve yurt dışında çıktıkları tatillerden tutun da el ele kol kola fotoğraflarına kadar ortalığa saçılmayan şey kalmadı. İnsanlar konuşulanların hangisine inanacaklarını şaşırdı. İşin en doğrusu nedir? Siz haberi ortaya çıkaran Günaydın'ın Yayın Koordinatörü olarak olayın perde arkasını anlatır mısınız?

Tam bir yıl önce bu haber bize geldi. Asena ile Berkay'ın fotoğrafını yan yana koyduk ve haber yapmaya karar verdik. Fakat düşündük taşındık, bu iş nasıl olur dedik. Caner Erkin önemli ve başarılı bir futbolcu, Berkay popçu, Asena ise evli bir kadın ve bir anne. Berkay ve Asena'nın Tayland ve Londra tatillerini de öğrendik ama elimizde fotoğraf da yoktu ses kaydı da yoktu. Bu haberi yapmadık ama o tarihten itibaren bütün ekip arkadaşlarım teyakkuzdaydı.

BEKLEDİĞİMİZ KANITA 8 AY SONRA ULAŞTIK

Aradan 8 ay geçtikten sonra arkadaşımız Hakan Uç, Akmerkez'de bir kafede otururken önünden Berkay, 15 dakika sonra da Asena Erkin geçiyor. İkisinin de elinde cep telefonu olduğunu görüyor ve "Bebek odasında buluşalım" dediklerini duyuyor. Bunun üzerine onları takip ediyor ve ikisinin de bebek odasına girdiğini görüyor. 10 dakika bekliyor, bakıyor ki odadan çıkan yok. Aradan bir 15 dakika daha geçiyor ve sonunda odaya girmeye karar veriyor. Bakıyor ki kapı kilitli. Kapıdaki kadın görevli "Giremezsiniz, müsait değil" diye bağırıyor. Daha sonra odadan Asena Erkin ile Berkay'ın çıktığını gören arkadaşımız, fotoğraf makinesini kaldırana kadar onlar da sağa sola kaçışıyor ve gazetede gördüğünüz kareler ortaya çıkıyor. Asena Erkin kendini kadınlar tuvaletine atıyor, Berkay da arkadaşımız Hakan'ın üzerine atılıyor.

FOTOĞRAFLARIN SİLİNMESİ İÇİN TEHDİT ETTİ

Hakan'ı sıkıştırıp, "Bu fotoğrafları sileceksin, seni gebertirim" diyor ve telefona sarılıp birilerini yanına çağırıyor. 3-5 adam Hakan'ı bir köşeye kıstırıp fotoğrafları sildiriyor.

Hakan, Berkay'ın gözü önünce bütün fotoğrafları siliyor. Bu olaylara da Akmerkez'deki çok ünlü bir kuyumcunun müdürü şahit oluyor.

"BU DETAYLARI İLK KEZ AÇIKLIYORUM"

Bu detayları ilk kez açıklıyorum. Hakan'ın yanına gelip bir sorun mu var diyenler de olmuş ama arkadaşımız onları yanından uzaklaştırmış. Berkay fotoğraflar silinir silinmez apar topar Akmerkez'i terk ediyor. Gazeteye geliyor ve olanları anlatıyor. Fakat şarkıcı arkadaş teknolojiyi çok iyi bilmediği için, geri dönüşüm programından habersiz. Silinen bütün fotoğrafları geri aldık ve bir kenara koyduk. Bir hafta boyunca ne yapalım diye düşündük. Caner formunun zirvesinde, kadın evli...

NEDEN 4 AY SONRA YAYINLANDI?

Fotoğrafları neden 4 ay sonra olayı ortaya çıkardığımızı soruyorlar. Yok kulüp başkanı aramış ve haberi yapmamızı durdurmuş, yok arkadaşımız Hakan'a para teklif edilmiş... Bir sürü saçma sapan iddia. Hepsi senaryoydu bu söylenenlerin. Bu haberi yapmamamızın tek nedeni müdürlerimizle aldığımız bir karardı.

İLİŞKİNİN ORTAYA ÇIKMASINA BERKAY NEDEN OLDU

Fakat Berkay, o kadar cahilce hareketler yaptı ki bizi bunu ortaya çıkarmak durumunda bıraktı. Asena Erkin-Berkay haberini bizden önce yapanlar da oldu, ancak onların da ellerinde kanıt yoktu.

Berkay'ın katıldığı bir canlı yayında Esin Övet arkadaşımız iddialara ne dediğini sorunca, "Külliyen yalan, o benim stil danışmanım, madem böyle iddialar ortaya atılıyor var mı elinde fotoğraf olan! Delikanlı olan bassın da görelim ama yok ki öyle bir fotoğraf, çünkü böyle bir ilişki yok" gibi laflar etti. Biz bunu duyunca "artık yeter" dedik ve bu ilişkiyi belgesiyle bastık. Bu haberi bastıktan 4 gün sonra elinde Londra fotoğraflarıyla bir kişi geldi. 20 bin lira istedi ve biz de bunun etik olmadığını düşündük ve fotoğrafları istemedik. Sonrasında öğrendik ki meğer o arkadaş tüm gazeteleri dolaşmış ve para teklif etmiş. Bir büyük gazete o fotoğrafları aldı ve bastı.

EL ELE FOTOĞRAFLARA BİLE BAHANE UYDURDULAR

Bizden sonra o güne kadar konuşulan tüm detaylar ortaya çıktı. El ele fotoğrafları ortaya çıkmasına rağmen ona bile bir bahane uydurdular. Artık söylenecek bir şey kalmadı. Son söz Caner Erkin'de. Biz artık karışamayız.



Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sinan Özedincik Akmerkez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title