Haberler

    Dünya Ağır Sıklet Boks Karşılaşması Şifresiz Kanalda Yayınlanacak

    Güncelleme:

    Dünyanın beklediği Anthony Joshua – Wladimir Klitschko arasındaki Dünya Ağırsıklet Boks kemer mücadelesi yaklaşıyor. Yarın saat 21:00'de başlaması planlanan maç, Tivibuspor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. İngiltere'nin meşhur Wembley Stadyumu'nda yapılacak olan mücadeleye 90 bin kişilik rekor katılım bekleniyor.

    MAÇ ÖNCESİ ATIŞMALAR

    Profesyonelliği ile bilinen iki sporcu maç öncesi birbirlerine ufak göndermelerde bulundular. Tansiyon hiç yükselmedi ve gerilimler söz seviyesinde kaldı.

    Profesyonel yaşamında mağlubiyeti bulunmayan Joshua, "Yaşın önemi var elbet. Babam yaşında olduğunu kendisi söyledi. Bunu kazanmamın bir nedeni olarak görmüyorum. Kendi prestiji için dövüşecek. Unvanını geri kazanmak isteyecek, bu da benim için önemli bir fırsat. Klitschko ile 12 raund dövüşebilirim. Emin olun ki onunla baş edebilirim." diye konuştu.

    KLİÇKO: BASKI ONDA

    Ukraynalı boksör Klitschko ise kendisinin son derece rahat olduğunu ve baskı hissetmediğini söyledi. Klitschko, "Tüm baskı diğer tarafta, bende değil. Unvanımı koruma kaygım yok. Kaybetme veya kazanma konusunda bir rekorsal endişem yok. Sadece ringin keyfini çıkarmak, atmosferin zevkine varmak istiyorum. İyi performans göstermek ve kendimi etkilemek istiyorum. Ne yapacağım konusunda yeterli deneyime sahibim" diye konuştu.

    RAKAMLARLA İKİ BOKSÖR

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title