Haberler

Yılın Kültür Sanat Ödülü Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nin Oldu

Keçiören Belediyesi’nin gözde sanat merkezi Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi Haber Ankara Medya 3. Yıl Ödül Töreninde Yılın Kültür Sanat Projesi ödülünün sahibi oldu.

Keçiören Belediyesi'nin gözde sanat merkezi Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi Haber Ankara Medya 3. Yıl Ödül Töreninde Yılın Kültür Sanat Projesi ödülünün sahibi oldu.

Haber Ankara'nın gelenekselleşen ödül töreninde kültür sanat kategorisinde ödülün sahibi Keçiören Belediyesi'nin 2014'te hizmete açtığı Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi oldu. Siyaset, sanat, iş ve spor camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı ve yaklaşık 20 kategoride ödüllerin dağıtıldığı gecede Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın bozkırın tezenesi Neşet Ertaş'ın adını verdiği Merkez ödüllendirildi.

Mimari yapısıyla Keçiören'e farklılık katan Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi, Ankara'nın simgelerinden biri olma yolunda 2 yıldır hizmet veriyor. Toplam 7 bin 600 metrekare alana kurulu Merkez, 800 kişilik kongre salonu ile Keçiören'de yüzlerce etkinliğe ev sahipliği yaparken renkli ve ihtişamlı görünümü, özgün mimarisi ile de dikkat çekiyor.

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nin Keçiören'deki etkinliklerin adresi olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Haber Ankara'ya çok teşekkür ediyorum. Biz Keçiören'i kültürün başkenti yapma iddiasındayız. Bu nedenle kültür sanat kategorisinde ödüllendirilmek ayrı bir mutluluk verdi bize. Ahde vefa anlayışımızın bir gereği olarak büyük usta Neşet Ertaş'ın adını taşıyan Merkezimiz bu ödülle bir kez daha taçlandırılmış oldu" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Ertaş Mustafa Ak Keçiören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title