Haberler

Yılın Hentbol Ödüllerine Şampiyon Beşiktaş Mogaz Damga Vurdu

Güncelleme:

Hentbol Magazin dergisi tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen "Yılın Hentbol Ödülleri" töreninde 2013-2014 sezonunun başarılı isimleri ödüllendirildi.

Yılın Takımı Beşiktaş Mogaz olurken, Siyah Beyazlı hentbolcular altı ödülün de sahibi oldu. Beşiktaş Mogaz'ın pivotu Tolga Özbahar ise "En Değerli Oyuncu" seçildi

2012 yılından bu yana düzenlenen "Yılın Hentbol Ödülleri" töreni, 7 Kasım Cuma akşamı, Kartal Titanic Business Otel'de gerçekleştirildi. Hentbol Magazin dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde 2013-2014 sezonunda tüm mevkilerdeki en iyi kadın ve erkek oyuncuların yanı sıra Yılın Genç Oyuncusu, En Değerli Oyuncu, Yılın Hakem Çifti, Yılın Yöneticisi ve Yılın Takımı gibi ödüller de sahibini buldu. Gecede, Türk Hentboluna katkıları nedeniyle, Türkiye Hentbol Federasyonu'nun kurucusu ve ilk başkanı merhum Prof. Dr. Yaşar Sevim adına verilen "Yaşar Sevim Özel Ödülü" Türkiye Hentbol Federasyonu'nun ikinci başkanı Prof. Dr. Sedat Muratlı'ya verildi.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen "Yılın Hentbol Ödülleri" törenine adeta Beşiktaş Mogaz hentbol takımı damgasını vurdu. Yaklaşık 4 bin hentbol severin www.ntvspor.net üzerinden oy kullanarak belirledikleri ödüllerde Beşiktaş Mogaz "Yılın Takımı" seçilirken, Beşiktaş Mogaz antrenörü Müfit Arın "Yılın Antrenörü", Siyah Beyazlı oyuncular Uğur Çoban "Yılın Sol Kanadı", David Rasic "Yılın Sol Oyun Kurucusu", Şenol Boyar "Yılın Orta Oyun Kurucusu", Ramazan Döne "Yılın Sağ Oyun Kurucusu" seçildi. Beşiktaş Mogaz'ın ve milli takımın başarılı pivotu Tolga Özbahar ise "Yılın Pivotu" ve "En Değerli Oyuncu" seçildi. Erkeklerde "Yılın Kalecisi" Maliye Milli Piyango'dan Coşkun Göktepe, "Yılın Sağ Kanadı" Büyükşehir Belediye Ankara'dan Yiğit Eröz ve "En Değerli Genç Oyuncu" da Maliye Milli Piyango'dan Halil İbrahim Öztürk oldu.

Kadınlarda ödüller ise şöyle dağıtıldı: "En İyi Kaleci" Sevilay İmamoğlu Öcal ( Muratpaşa Belediye), "Sol Kanat" Yasemin Şahin (Kastamonu Belediye), "Sol Oyun Kurucu" Aslı İskit (Ardeşen), "Orta Oyun Kurucu" Yeliz Özel (Yenimahalle), "Sağ Oyun Kurucu" Olga Laiuk ( Muratpaşa Belediye), "Sağ Kanat" Kateryna Chumak (Yenimahalle), "Pivot" Lenche Ilkova (Yenimahale), "En Değerli Genç Oyuncu" Sibel Karameke (İzmir Belediye), "En İyi Antrenör" Birol Ünsal ( Muratpaşa Belediye), "En İyi Takım" Muratpaşa Belediye, "En Değerli Oyuncu" Yeliz Özel (Yenimahalle).

Türk hentbolunun tüm yıldızlarının bir araya geldiği bir gecede ayrıca 20 Eylül 1979 tarihinde ilk kez Mısır ile karşılaşan ve bu yıl 35. yılını kutlayan A Erkek Milli Takımı'nın sporcuları da bu özel günün anısına plaket aldılar. Bugün pek çoğu Türk hentbolunda antrenör, yönetici ve gözlemci olarak görev yapan ilk A Milli Takım'ın sporcularına ödülleri, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu tarafından takdim edildi.

Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nda şampiyonluğa ulaşan Doğa Koleji bayan hentbol takımı ve Dünya İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası'nda ikinci olan İşitme Engelliler Milli Takımı'nın Hentbol Magazin Başarı Ödülü olduğu gecede ayrıca NTVSpor Müdür Fuat Akdağ "Hentbol Magazin Medya Ödülü", Rauf Oğuz "En İyi Yönetici", Mülayim Yalçın "Yılın Altyapı Antrenörü" ve İbrahim Özdeniz - Kürşat Erdoğan çifti de "Yılın Hakem Çifti" ödüllerinin sahibi oldular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beşiktaş Mogaz Yeliz Özel Muratpaşa Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title