Haberler

Yılın Hentbol Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Bu yıl 3. sü düzenlenen Hentbol Magazin Dergisi Yılın Hentbol Ödülleri sahiplerini buldu.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Hentbol Magazin Dergisi Yılın Hentbol Ödülleri sahiplerini buldu. Bayanlarda en iyi takım Muratpaşa olurken, erkeklerde ise Beşiktaş bu ödüle layık görüldü.

Kartal'da bir otelde düzenlenen ödül töreninde bayanlarda ve erkeklerde 2013-2014 sezonunun en başarılı sporcu, antrenör, yönetici ve hakemlerinin ödül aldığı gecede 31 ödül dağıtıldı. Hentbol camiası için çok önemli bir değer olan Rahmetli Prof.Dr. Yaşar Sevim adına bu yıl ikinci kez verilen Yaşar Sevim Ömür Boyu Başarı Ödülü'ne Sedat Muratlı layık görüldü.

EYÜBOĞLU: "HENTBOLUN DAHA İYİ KONUMA GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu yaptığı açıklamada, "4 senedir federasyonda görev yapıyoruz. Bu tip faaliyetlerin hentbola katkı sağlayacağını düşünüyoruz ve desteğimizi de verdik. Çok daha iyi bir konuma geleceğini düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

En iyi sol oyun kurucu ödüle layık görülen Aslı İskit ise, "Burada olmak çok güzel bir duygu. Bu organizasyonu düzenleyen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

ŞAHİN: "HENTBOLUN REKLAMI YAPILDIKÇA İLGİ ARTIYOR"

Kastamonu Belediye oyuncusu Yasemin Şahin de, "Bu yıl üçüncüsü düzenlenen bu ödül törenine üçüncü kez katılıyorum. Üçünde de en iyi sol kanat olarak ödül aldım. Gösterdiğin performansın ödülle taçlandırılması çok onure edici bir şey. Umarım tekrar düzenlenir ve tekrar alırız" şeklinde konuştu.

Türkiye'de hentbola az olan ilginin sorulması üzerine Şahin, "Hentbol ne diye soruyorlar. Kısa tabirle anlatmaya çalışıyorsun anlamıyorlar. Küçük illerde hentbol daha çok gelişmiş. Reklam yapıldıkça insanların ilgisi artıyor. Biletler ücretsiz. 1-2 kere gelen herkes keyif alıyor" ifadelerini kullandı.

Gecede ödüle layık görülen isimler şöyle:

En İyi Kaleci: Sevilay İmamoğlu Öcal (Muratpaşa)

En İyi Sol Kanat: Yasemin Şahin (Kastamonu Belediye)

En İyi Sol Oyun Kurucu: Aslı İskit (Ardeşen)

En İyi Orta Oyun Kurucu: Yeliz Özel (Yeni Mahalle)

En İyi Sağ Oyun Kurucu: Olga Laiuk (Muratpaşa)

En İyi Sağ Kanat: Kateryna Chumak (Yeni Mahalle)

En İyi Pivot: Lenche İlkova (Yeni Mahalle)

En Değerli Genç Oyuncu: Sibel Karameke (İzmir Belediye)

Gol Kraliçesi: Perihan Topaloğlu (Ardeşen Gençlik)

En İyi Antrenör: Birol Ünsal

En İyi Takım: Muratpaşa Belediye

En Değerli Oyuncu: Yeliz Özel (Yeni Mahalle)

Hentbol Magazin Medya Ödülü: Fuat Akdağ (Ntv Spor)

En İyi Yönetici Ödülü: Rauf Oğuz

Hentbol Magazin Başarı Ödülü: (Alt Yapı) Mülayim Yalçın

Hentbol Magazin Başarı Ödülü: İşitme Engelliler Milli Takımı

En İyi Hakem Çifti: İbrahim Özdeniz-Kürşat Erdoğan

Yaşar Sevim Ömür Boyu Başarı Ödülü: Sedat Muratlı

Erkekler:

En İyi Kaleci: Coşkun Göktepe (Maliye)

En İyi Sol Kanat: Uğur Çoban (Beşiktaş)

En İyi Sol Oyun Kurucu: David Rasic (Beşiktaş)

En İyi Orta Oyun Kurucu: Şenol Boyar (Beşiktaş)

En İyi Sağ Oyun Kurucu: Ramazan Döne (Beşiktaş)

En İyi Sağ Kanat: Yiğit Eröz (BŞB Ankara)

En İyi Pivot: Tolga Özbahar (Beşiktaş)

En Değerli Genç Oyuncu: Halil İbrahim Öztürk (Maliye)

Gol Kralı: Oleg Georgyevski

En İyi Antrenör: Müfit Arın (Beşiktaş)

En İyi Takım: Beşiktaş

En Değerli Oyuncu: Tolga Özbahar (Beşiktaş) - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muratpaşa Beşiktaş Türkiye Muratlı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title