Haberler

Yılın Genç Girişimcisi Mahmut Arslan Oldu

Mersin'de yayın yapan yerel 'cukurovaexpres.com' adlı haber sitesi tarafından düzenlenen 'Zirvedekiler Ödül Töreni'nde, 'Yılın Genç Girişimcisi' ödülü, Hümay Lojistik'in kurucusu Mahmut Arslan'ın oldu.

Yılın iş adamı ve iş kadını, markası, sosyal sorumluluk projesi gibi farklı kategorilerde 15 ödülün verildiği törende, 2016 yılının genç girişimcisi Mahmut Arslan oldu. TOBB Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olan ve yüksel lisansını Kanada'da yapan Mahmut Arslan, 2012 yılının sonunda kurduğu lojistik firması ile ödüle layık görüldü. 26 yaşındaki Mahmut Arslan yaptığı yatırım ve kısa sürede gösterdiği başarı ile yılın genç girişimcisi ödülünün sahibi oldu. Yurtiçi ve yurtdışı taşımacılığında verdiği hizmet ile kısa sürede büyüyen şirket, 70 araçlık filosu ve istihdama katkısı ile başarı grafiğini yükseltti.

Ödülünü, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'dan alan Mahmut Arslan, aile mesleğinin bakliyat ve makarna üretim ve ticareti olduğunu belirterek, işlerinin bir parçası olan lojistiği de bu sayede inceleme ve öğrenme imkanı bulduğunu söyledi. Arslan, "Bir işte başarılı olmak için bilgiye, gözleme, işle bağlantılı çevreye ve geniş bakış açısına sahip olmanız gerekir. Baba mesleğinden dolayı bu imkanların çoğuna sahip olarak büyüdüm. Genlerimizde girişimcilik var, bunun en güzel örneği dedem başta olmak üzere babam ve amcalarımdır. Bugünkü başarımda onların da çok katkısı var" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Arslan Mersin Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title