Haberler

Yılın Enleri' Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sapanca Gazetesi ve Sapanca.com.tr okurları 2016 yılında Sapanca'da en başarılı olan isim ve işletmeleri seçti. Ödüller düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Sapanca Gazetesinin ikinci, internet haber portalı sapanca.com.tr'nin ise 5'inci yılının da kutlandığı tören açılış konuşmalarıyla başladı. Sapanca Gazetesi ve Sapanca.com.tr haber portalının işleyişi hakkında bilgiler veren Sapanca Gazetesi Genel Yazı İşleri Müdürü Murat Arapoğlu, gazete olarak yıl içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Sapanca Gazetesinin büyük bir aile olduğuna değinen Arapoğlu, "Başarı aile olmakla geliyor. Bizde bunu sağlayan bir kuruluş olduğumuz için mutluyuz. Başta Genel Yayın Müdürü İsa Çiçek olmak üzere gazetemizin tüm ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Basının önemine değinen Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, "Gerek lokal gerekse ulusal ve uluslararası alanlarda basının önemi büyüktür. Sapanca Gazetesi ve sapanca.com.tr basın ilkelerine bağlı bir şekilde ilçemize bu görevi en iyi şekilde yerine getiriyor" dedi. Yaptıkları haberler ve izledikleri haber politikası sebebiyle Sapanca Gazetesi ekibine teşekkür eden Sapanca Kaymakamı Ali Ada, "Sapanca Gazetesinin önümüzdeki dönemlerde de bu etik ve ilkeli davranışlarını, duruşlarını devam ettireceklerine inanıyor ve ümit ediyorum" şeklinde konuştu. Ada, ayrıca 'Yılın Enleri' anketinin ve ödül gecesinin ilçede farklı bir heyecan ve sinerji oluşturduğuna inandığını ifade etti. Programda gerçekleşen konuşmalar sonrası gazete köşe yazarları Süleyman Pulat, Levent Reşat Erdoğan, Erhan Tanta, Oktay Atalay, Bahadır Ozan, Abbas Kara, İlayda Oylum Güleryüz ve Osman Şükrü Memi ile gazetenin hazırlanması emeği geçenlere plaket takdimi gerçekleşti.

Ödül töreninde ise, En Başarılı Spor Adamı kategorisinde Fatih Balkaya'ya ödülü Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, En Başarılı Muhtar kategorisinde Nazım Özkılıç'a ödülü CHP İl Başkan Yardımcısı Sefer Sadık Bostancı, En Başarılı Eğitim Kurumu kategorisinde Anadolu Lisesi Müdürü Habib Karagöz'e ödülü Milli Eğitim Müdür Vekili Seyfettin Kaymakçı, En Başarılı Din Görevlisi kategorisinde Abdurrahman Yılmaz'a ödülü CHP İlçe Başkanı Enis Ceylan, İlçe Tanıtımına En Çok Katkı Sağlayan Tesis kategorisinde NG Hotels Sapanca Müdürü Tezcan Özdemir'e ödülü Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gür, En Başarılı Dernek kategorisinde Sapanca Off Road ve Turizm Derneği'ne ödülü Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Mübin Yeni, En Başarılı Belediye Çalışanı kategorisinde Emre Kibar'a ödülü İlçe Jandarma Komutanı Ali Bahadır Aslan, En Başarılı Esnaf kategorisinde Levent Şirin'e ödülü Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, En Başarılı Siyasetçi kategorisinde Nazmi Bostancı'ya ödülü AK Parti İl Başkan Yardımcısı Can Cengiz Çetin, En Başarılı Kamu Yöneticisi kategorisinde Mehmet Nuri Dede'nin ödülü vekaleten Seyfettin Kaymakçı'ya Sapanca Belediye Başkanı Doç Dr. Aydın Yılmazer ve En Başarılı İş Adamı kategorisinde Faruk Bayraktar'a ödülü Sapanca Kaymakamı Ali Ada tarafından verildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yılmazer Kaymakçı Sakarya Sapanca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title