Haberler

Yılın En Büyük Alışveriş Çılgınlığı Black Friday'e Saatler Kaldı

Güncelleme:

Türkiye'de 2012'de ilk kez Silk and Cashmere'in başlattığı ve 27 Kasım günü dördüncüsü gerçekleşecek olan Black Friday alışveriş çılgınlığını kaçırmayın.

İpek ve kaşmiri kullanarak yarattığı şık ve evrensel koleksiyonları ile dünyada adından söz ettiren Silk and Cashmere tarafından Türkiye'de ilk kez başlatılan ve geleneksel hale gelen alışveriş çılgınlığı Black Friday'e çok az kaldı.

27 Kasım Cuma günü gerçekleşecek olan dördüncü Black Friday kampanyası ile Silk and Cashmere, tüm mağazalarında ve web sitesindeki satışlarda tüm ürünleri ziyaretçilerine yarı fiyatına sunuyor.

Yılın en büyük kampanyası olan ve sadece bir gün sürecek Black Friday'e bu sene geçen yıllarda olduğundan da fazla ilgi bekleniyor. Cuma günü gerçekleşecek alışveriş heyecanı öncesinde bu ayrıcalıktan yararlanmak isteyen S&C tutkunları, 2.000 TL, 3.000 TL, 5.000 TL ve 7.000 TL değerindeki Black Friday çekleri ile Pazartesi gününden itibaren bu heyecanı yaşamaya başladı bile.

Eğer Black Friday günü istediğiniz ürünleri bulamamaktan korkuyorsanız, www.silkandcashmere.com'u ziyaret ederek, bir tıkla seçtiğiniz ürünleri şimdiden Black Friday fiyatları ile satın alabilirsiniz.

En sevdiğiniz Silk and Cashmere ürünlerine yarı fiyatına sahip olabilmek ve bu alışveriş çılgınlığını yaşayabilmek için 27 Kasım Cuma Silk and Cashmere mağazalarına uğramayı ihmal etmeyin.

Size en yakın Silk and Cashmere mağazalarının adresine aşağıdaki link aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title