Haberler

Yılın Eğitim Projeleri Ödülü Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a

Ankara’nın yerel internet sitelerinden Haber Ankara, 3’üncü yaşını bir ödül töreni ile taçlandırdı.

Ankara'nın yerel internet sitelerinden Haber Ankara, 3'üncü yaşını bir ödül töreni ile taçlandırdı. "Haber Ankara Medya 3. Yıl Ödül Töreni"nde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Yılın Eğitim Projeleri" ödülüne layık görüldü.

Ankara'nın siyaset, iş, bürokrasi, spor ve cemiyet hayatının ünlü isimleri ile Haber Ankara okurlarının bir araya geldiği "Haber Ankara Medya 3. Yıl Ödül Töreni"nde 21 farklı dalda ödüller sahiplerini buldu. Geceye CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Zühal Topcu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Türkiye Maden İş Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul, ANGİAD Başkanı Emre Altındağ, GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, Türkiye Binicilik Federasyonu Asbaşkanı Hilmi Yaman, TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı Engelsiz Kalpler Mehter Takımı'nın performansı ve Ankara Kulübü Derneği seymenlerinin gösterileri ise geceye renk kattı.

Yenimahalle'de devlet okullarına verdiği destekler, açtığı anaokulları, eğitim yardımları nedeniyle "Yılın Eğitim Projeleri" ödülüne layık görülen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ödülünü Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Volkan Memduh Gültekin'den aldı. Yerel medyanın artık çok daha önemli olduğunun altını çizen Yaşar, "Kaynakların verimli ve doğru kullanılmasında vatandaşların yöneticileri takip edebilmesi açısından yerel medya çok önemli. Ancak bu işler tarafsız bir şekilde yapılmalı. Bizler kadar medya da ülkeye hizmet ediyor. Çünkü eleştiri olmazsa yanlışlardan dönemeyiz. Yöneticilerin de eleştiriye tahammülü olacak. Bizler de bir yerel yönetici olarak Başkentimizi daha yaşanabilir bir şehir olarak gelecek kuşaklara bırakabilmek için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yasemin Öney Fethi Yaşar Yenimahalle Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title