Haberler

'Yılın Başarılı Gazetecileri" Ödülleri

İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır'da basın kuruluşlarında çalışan gazetecileri teşvik etmek amacıyla düzenlediği yarışmada Kars'tan ödül alan gazetecileri kabul etti.

İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır'da basın kuruluşlarında çalışan gazetecileri teşvik etmek amacıyla düzenlediği yarışmada Kars'tan ödül alan gazetecileri kabul etti.

Çakmak, AA Kars muhabiri Çağlar Sefertaş, Kafkas Haber Ajansı (KHA) kurucusu ve Genel Müdürü ile A Haber Kars Temsilcisi Bedir Altunok ve İHA muhabiri Işık Çapanoğlu'nu makamında görüştü.

Erzurum'da düzenlenen yarışmada ödül alan gazetecileri başarılarından ötürü tebrik eden Çakmak, başarılarının devamını diledi.

Basın mensuplarının bir kentin gözü kulağı olduğunu ifade eden Çakmak, "Hepinizi tebrik ediyoruz. Önemli bir başarıya imza attınız. Kars için önemli bir iş yaptınız. Bizleri çok mutlu ettiniz" dedi.

Çakmak, bir kentin gelişmesi için medyaya önemli işler düştüğünü belirterek, "Sizler zaten başarılı arkadaşlarsınız. Bu başarınız tescillenmiş oldu" diye konuştu.

Çakmak, öte yandan yarışmada ödül almaya hak kazanan ve ziyarete gelemeyen AA Sarıkamış muhabiri Hüseyin Demirci'yi de tebrik etti.

Çakmak, ziyaretin ardından ödül alan gazetecilere üzerinde İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ve Seyyid Ebu'l Hasan Harakani Hazretleri Türbesi'nin fotoğrafının bulunduğu tabak hediye etti.

Yarışmada İHA Kars muhabiri Işık Çapanoğlu, "Yavru köpekler ölen annelerinin başından ayrılmadı" haberiyle başarı, A Haber Kars muhabiri Bedir Altunok, "Ayılar Sarıkamış çöplüğünü mesken tuttu" haberiyle mansiyon, AA Kars-Sarıkamış muhabiri Hüseyin Demirci, "Davul zurna eşliğinde oynayan at" haberiyle mansiyon ve AA Kars muhabiri Çağlar Sefertaş da "Aç tilkilerin avlanma mesaisi" haberiyle de mansiyon almaya hak kazanmıştı. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ercan Çakmak Erzurum Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title